search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 16:43
MENU CLOSE

Άλογα το έσκασαν (ξανά) και ξεχύθηκαν καλπάζοντας στους δρόμους του Λονδίνου (Videos)

01.07.2024 16:52
horses london

Τρία στρατιωτικά άλογα μπήκαν στο κέντρο του Λονδίνου σήμερα το πρωί, σε έναν περιστατικό παρόμοιο με άλλο που σημειώθηκε νωρίτερα φέτος.

Έξι άλογα από το Σύνταγμα Ιππικού εκτελούσαν μια άσκηση ρουτίνας υπό την εποπτεία πέντε στρατιωτών όταν το ζώο που βρισκόταν μπροστά και ήταν χωρίς αναβάτη τρόμαξε από ένα λεωφορείο του Λονδίνου. Δύο αναβάτες έπεσαν από τα άλογά τους και τα ζώα ξέφυγαν τρέχοντας μακριά.

Ένας εκπρόσωπος του Στρατού είπε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ενώ ασκούνταν σήμερα το πρωί, τρία άλογα από το Ιππικό Σύνταγμα Οικιακού ξέφυγαν από τους αναβάτες τους. Ανακτήθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια.

Ένα άλογο τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά δεν απαιτείται περαιτέρω θεραπεία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί στους εμπλεκόμενους στρατιώτες».

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είπε: «Γνωρίζουμε ότι πολλά άλογα ήταν ελεύθερα στο κεντρικό Λονδίνο και συνεργαστήκαμε με τον στρατό για να τα εντοπίσουμε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι όλα τα άλογα έχουν βρεθεί και ανακτηθεί. Συνεχίζουμε τις επαφές με τον Στρατό».

Το περιστατικό θύμισε ένα άλλο που σημειώθηκε νωρίτερα φέτος, όταν επτά άλογα εντοπίστηκαν να τρέχουν ματωμένα στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης:

Τζο Μπάιντεν: Αυτοί είναι οι 10 επικρατέστεροι αντικαταστάτες του – Το μεγάλο φαβορί και τα… αουτσάιντερ

Ισμαήλ Κανταρέ: Πέθανε ο διάσημος Αλβανός συγγραφέας

Ουκρανία: Συνεχίζεται η επέλαση των ρωσικών στρατευμάτων – Κατέλαβαν δύο χωριά στο Ντονέτσκ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 16:43