search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:38
MENU CLOSE

Σοφία Πολυζογωπούλου: «Κάταγμα ρινικού οστού, κεφαλαιματώματα τριχωτού, οιδήματα μετώπου» – Σοκάρει η γνωμάτευση του γιατρού

30.06.2024 14:08
apostolos_lytras_new

«Κεφαλαιματώματα τριχωτού, οιδήματα μετώπου, οφθαλμικών κόγχων άμφω, ρινός, ζυγωματικών» είναι μερικά μόνο από τα ευρήματα που διαπίστωσε ο γιατρός της «Ευρωκλινικής» που εξέτασε τη Σοφία Πολυζογωπούλου.

Στο χαρτί της Ευρωκλινικής, που έχει υπογράψει ο γιατρός, και έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο γιατρός που ειδοποίησε τις Αρχές καταγράφει αναλυτικά τα τραύματα της γυναίκας από τον Απόστολο Λύτρα.

«Έγινε κλινικός, απεικονιστικός και εργαστηριακός έλεγχος. Φέρει κεφαλαιματώματα τριχωτού, οιδήματα μετώπου, οφθαλμικών κόγχων άμφω, ρινός, ζυγωματικών, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού αυτός και τραύματα γλώσσας. Απεικονιστικά φέρει κάταγμα ρινικού οστού. Έγινε σύσταση για εισαγωγή και 24ωρη παρακολούθηση», αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Σουφλί (Video)

Νέα φωτιά στην Κερατέα – Ζημιές σε σπίτια, μήνυμα 112 για εκκένωση 4 οικισμών

Καιρός: Έρχεται με «τρία πρόσωπα» από βδομάδα – Από τα 40άρια στις καταιγίδες και τα μπουρίνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 12:38