search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 08:51
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Στις 11 η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής – Η «μάχη» για την ηγεσία και οι «μνηστήρες»

30.06.2024 08:51
androulakis_doukas_pasok_new

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Κυριακής.

Η ώρα της αλήθειας, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις, έφτασε με τις πληροφορίες να θέλουν τον Νίκο Ανδρουλάκη να σηκώνει το γάντι για εσωκομματικές εκλογές νωρίς το φθινόπωρο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τοποθετήσεις Δούκα, Γερουλάνου, αλλά και των άλλων στελεχών, που φέρονται να διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος.

Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, για το οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχτηκε σκληρή κριτική και ανοιχτή αμφισβήτηση, και η στάση των στελεχών του κινήματος στο ζήτημα των συνεργασιών αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης προκαλεί ανοιχτά Τσίπρα και διαφωνούντες – Στο «κόκκινο» η αγανάκτηση στελεχών, που βλέπουν διάλυση

To Think Tank Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Τσακλόγλου: «Προκλήσεις και ευκαιρίες της αυξημένης μακροζωίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 08:51