search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:34
MENU CLOSE

Όλοι στη ΝΔ είναι στο ίδιο καράβι…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2340
27/06/2024
30.06.2024 14:54
mitsotakis_new

Αν κάποιος θέλει να κρατήσει κάτι από την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κ.Ο. της ΝΔ, αυτό δεν είναι άλλο από τις πολλές αναφορές του στην ενότητα της παράταξης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μια… εύκολη προσέγγιση στο γιατί ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε τόσο πολύ στο ζήτημα αυτό είναι ότι θέλησε να ενθαρρύνει τους βουλευτές του, οι οποίοι – κακά τα ψέματα – δεν είναι ακριβώς ευτυχισμένοι μετά το «στραπάτσο» των ευρωεκλογών και την πρώτη απολύτως σαφή έκφραση δυσαρέσκειας των πολιτών για τις πολιτικές της κυβέρνησης. Με απλά λόγια, ο Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην ενότητα, τους είπε εμμέσως πλην σαφώς να… μην μασάνε και ότι σταδιακά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Ωστόσο μια πιο… πονηρή ερμηνεία θέλει τον πρωθυπουργό να αναφέρεται συχνά – πυκνά στην ενότητα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι προσωπικές στρατηγικές και κινήσεις δεν θα ωφελήσουν και πολύ, καθώς οι πολίτες δεν φάνηκε να ξεχωρίζουν τα μέλη της Κ.Ο. σε «καλούς» και «κακούς» όταν έστελναν το εκλογικό… ραβασάκι.

Πάλι με απλά λόγια, ο Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι σε αυτόν τον δρόμο είναι όλοι μαζί, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Η ειδική αναφορά Ανδρουλάκη σε Αντόνιο Κόστα και Γιάννη Μανιάτη 

Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ: Διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση – Καταχειροκροτούμενος ο Ανδρουλάκης 

Μοναδική επιλογή ΣΥΡΙΖΑίων η αποστράτευση;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 13:33