search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 06:22
MENU CLOSE

Φαίη Μαυραγάννη: Το «αντίο» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1- «Κλείνει ο κύκλος αλλά η εκπομπή συνεχίζει το ταξίδι κάπου αλλού»

30.06.2024 18:13
mavragani_antw

Τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 αποχαιρέτισε η Φαίη Μαυραγάνη στο φινάλε της εκπομπής «Στούντιο με θέα».

Η δημοσιογράφος, που κρατούσε στα χέρια της τα Σαββατοκύριακα την πρωινή ζώνη του καναλιού όμως δεν ανανέωσε, για 11 χρόνια ανέφερε: «Κλείνει αυτός ο κύκλος, αλλά η εκπομπή αυτή συνεχίζεται. Κλείνει 11 χρόνια φέτος, συνεχίζει το ταξίδι της κάπου αλλού, οπότε θα τα ξαναπούμε. Να ευχαριστήσω πολύ το πλατό, το κοντρόλ, το μοντάζ, το μακιγιάζ, το ενδυματολογικό… Όλα τα παιδιά, όλη μου την ομάδα… Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, καλό καλοκαίρι, καλημέρα σας…».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φαίη Μαυραγάνη οδεύει προς τον ΣΚΑΪ, όπου θα αναλάβει την αντίστοιχη ζώνη με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Το «καρφί» στον ΑΝΤ1 για το τέλος της εκπομπής – «Είπα ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει κάπου θα τρυπώσουμε» (Video)

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη διάψευση της ΕΛ.ΑΣ.: «Θίγεται η δημοσιογραφική μας αξιοπιστία…»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 02:57