search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 11:25
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Το «καρφί» στον ΑΝΤ1 για το τέλος της εκπομπής – «Είπα ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει κάπου θα τρυπώσουμε» (Video)

30.06.2024 13:38
maggira

To «I Love ΣουΚου» ήρθε σε οριστικό φινάλε σήμερα Κυριακή 30/6, μετά από μία σεζόν, στο ΑΝΤ1 και η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της, αφήνοντας όμως μία μικρή «σπόντα» προς το κανάλι.

«Δάκρυα χαράς είναι. Βγάλαμε μια πολύ όμορφη χρονιά. Σας ευχαριστώ έναν έναν μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το team μου που με περιποιείται πάντα, την αρχισυντάκτρια μου, τον ANT1 που μας φιλοξένησε για έναν ολόκληρο χρόνο και μας έδωσε το έδαφος να οργώσουμε εδώ στο εξοχικό μας, σε όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά», δήλωσε αρχικά.

«Θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε πιο πολύ εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε, να σας κάνουμε να χαίρεστε γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά. Μπορεί να είπα ότι ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει και να μη ριζώσουμε, κάπου θα τρυπώσουμε. Κάπου θα ανθίσουμε. Νομίζω τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να αγαπηθείτε, να αγαπήσετε, να φάτε, να μαυρίσετε» είπε η παρουσιάστρια και έφυγε από το πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Τζιλ Μπάιντεν: Χαμός στα social media για το «Μπράβο Τζο» – Ανελέητη κριτική στην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μετά το ντιμπέιτ – καταστροφή

Γαλλία: Το χρονολόγιο της ανόδου της ακροδεξιάς – Από παρίας της πολιτικής, κοντά στην ανάληψη εξουσίας στη γαλλική Εθνοσυνέλευση

Ο Πούτιν ροχάλιζε την ώρα του αμερικανικού ντιμπέιτ, λέει το Κρεμλίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 11:21