search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 04:50
MENU CLOSE

Βρετανία: Σε πανικό ο Σούνακ, έξαλλος με το BBC o Φάρατζ και ο Στράμερ… πανηγυρίζει

29.06.2024 22:27
RishiSunak1312

Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε για τις εκλογές στη Βρετανία και αν υπάρχει κάποια πλευρά που νιώθει πιο ήρεμη, αυτή είναι το φαβορί, οι Εργατικοί.

Στην κυβέρνηση, τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν «πανικόβλητο» Ρίσι Σούνακ που φοβάται πως θα χάσει την έδρα του, μετά το σκάνδαλο των στοιχημάτων για την ημερομηνία των εκλογών.

Αρκετοί ψηφοφόροι των Τόρις στρέφονται προς τους Συντηρητικούς, την ώρα που το φαβορί των εκλογών, ο Ρ. Στράμερ, εξέφρασε την… αλληλεγγύη του προς τον βρετανό πρωθυπουργό, μετά το ρατσιστικό σχόλιο από εθελοντή της παράταξης του Νάιτζελ Φάρατζ.

Η… στήριξη του Στράμερ, ανέβασε τα ποσοστά του στην τελευταία δημοσκόπηση στο 44,9%, 20 μονάδες μπροστά από τον Σούνακ και 21 από τον Φάρατζ.

Ο τελευταίος, επιτέθηκε σήμερα στο BBC, λέγοντας ότι είχε ένα «εχθρικό» κοινό με αριστερές τάσεις για τον Φάρατζ στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε, Question Time. 

Ο ηγέτης του Reform UK εμφανίστηκε στο 30λεπτο πρόγραμμα την Παρασκευή το βράδυ και δέχτηκε ερωτήσεις για τη μετανάστευση, τον ρατσισμό και το NHS. Ωστόσο δεν έλαβε ούτε ένα χειροκρότημα από το κοινό κατά τη διάρκεια της εκπομπής και δεν του άρεσε….

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις υπογράφουν σωρεία συμφωνιών ύψους 40 δισεκ. ευρώ με την Αίγυπτο

Μεσανατολικό: Καμία πρόοδος στις συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ

Διπλωματικό επεισόδιο Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας λόγω… απογραφής – Ανακαλούν τον πρέσβη τους στα Τίρανα τα Σκόπια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 03:31