search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 21:24
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη – Pride: Προσαγωγές ακροδεξιών που έκαναν αντι-συγκέντρωση

29.06.2024 18:05
pride thessaloniki (1)

Σήμερα (29/06) πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, η παρέλαση υπερηφάνειας με κεντρικό σύνθημα «Persevere Progress Prosper» (Επιμονή Πρόοδος Ευημερία), στο πλαίσιο του EuroPride 2024, ενώ καλέστηκαν και αντι-συγκεντρώσεις από ακροδεξιούς όπου και υπήρξαν προσαγωγές, αφού απαγορεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Παρ’ όλα αυτά κάποια άτομα κινήθηκαν προς την Αγία Σοφία, όπου είχε γίνει το κάλεσμα για την αντισυγκέντρωση, και η αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές, ενώ μετά από συστάσεις της απομακρύνθηκαν, τα υπόλοιπα περίπου, 20 άτομα.

Την ίδια ώρα κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα θα παραμείνει ο 34χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή καλούσε- μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό – τον κόσμο να συμμετάσχει σε διαδήλωση κατά του Europride 2024, παρότι είχε προηγηθεί απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. που απαγόρευε τη συγκεκριμένη διαδήλωση. Για να συμπαρασταθεί στον συλληφθέντα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκη, Δημήτρης Νατσιός, κάνοντας λόγο για έναν καλό οικογενειάρχη.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Πάρνηθα: Διαψεύδει ο ΔΕΔΔΗΕ τα περί έκρηξης σε πυλώνα

Εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής για Πάρνηθα: «Οι ριπές του ανέμου φτάνουν και τα 100 χλμ. την ώρα» – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Ασπρόπυργος: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 21:24