search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:29
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα ανηλίκων – Τραβούσαν βίντεο

29.06.2024 14:45
xylodarmos anilikoi 876- new

Ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πατασκευής 28/6 στο Κονταξοπούλειο Ωραιόκαστρου Θεσσαλονίκης όταν μία ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε βάναυσα έναν 15χρονο.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το 15χρονο, θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με το Polites Oraiokastrou, η ομάδα των νεαρών φέρεται να απομόνωσε τον 15χρονο από την παρέα του, τον οδήγησε πίσω από το κτίριο του Αθλητικού κέντρου, και για άγνωστους ακόμη λόγους, τον ξυλοκόπησαν με γροθιές τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.

Μάλιστα ένας από τους νεαρούς τραβούσε βίντεο. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρος των νεαρών, οι οποίοι φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα στον Ασπρόπυργο – Και εναέρια στη μάχη με τις φλόγες

Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή σε Αττική και ακόμη 5 περιφέρειες

Λέσβος: Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:28