search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:35
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας για την παράσυρση στη Λεωφόρο Αθηνών: «Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο»

29.06.2024 15:59
troxaio_emma

Η εγκληματική αδιαφορία στη λεωφόρο Αθηνών με την 17χρονη, που παρασύρθηκε από Ι.Χ. και έμεινε αιμόφυρτη και αβοήθητη στην άσφαλτο για τουλάχιστον 10 λεπτά, ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση της Εμμάς, το 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της, Κέλλυ Καμπάκη, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την υπόθεση παράσυρσης της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών και εξέφρασε την οργή της.

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλώς εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; Δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο κάτω στο δρόμο κι απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου. Μπορεί να μην το προκάλεσαν, αλλά με τον τρόπο τους συνέβαλαν αυτό το κορίτσι αυτή τη στιγμή να παλεύει για τη ζωή του, με πολύ λιγότερες πιθανότητες για να ζήσει», εξήγησε.

«Δεν μπορώ να το διανοηθώ»

Όπως εξήγησε, πριν δύο μέρες το φιλοζωικό της πόλης της ανέβασε στο διαδίκτυο μια πληροφορία ότι χτυπήθηκε στο δρόμο ένα γατάκι. Ήταν ζωντανό και δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα να πάω να πάρω το γατάκι να το μεταφέρω στον κτηνίατρο. Οχι να μην σταματήσουμε σε έναν άνθρωπο που τον βλέπουμε μπροστά μας. Είναι τραγικό. Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό το πράγμα», επισήμανε.

Τόνισε πως «όλα ξεκινούν από το σπίτι, από τις αξίες που δίνουμε στα παιδιά μας, από το πως τα μεγαλώνουμε… Να δίνουν αξία σε κάθε ψυχή». Έτσι, κατέληξε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα ακόμη και αν αυστηροποιηθούν οι ποινές.

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου της ΕΡΤ: Τι λένε οι συνάδελφοι της – Χρηματικά μετατρέψιμη η ποινή του κατηγορούμενου (Video)

Φωτιά τώρα στην Πάρνηθα – Καίγεται δασική έκταση στο Κατσιμίδι, μέσα στον δρυμό

Ενδοοικογενειακή βία: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής κακοποιούσε επί μια 5ετία την 40χρονη σύντροφό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:35