search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 16:42
MENU CLOSE

Πρόεδρος Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ. για τη φωτιά στην Ύδρα: «Εάν είχαν πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα από τους επιβάτες του σκάφους και είχαν ελέγξει τα κινητά, θα είχε λυθεί»

29.06.2024 13:18
ydra_fotia_new-1

Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Γιώργος Βάλλης, για τις ελλείψεις στην υπόθεση με τη φωτιά από τη θαλαμηγό στην Ύδρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ο κ. Βάλλης έθεσε μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα.

«Πώς θα αποδειχτεί τα κινητά τους ελέγχθηκαν; Γιατί δεν κάνανε ένορκη εξέταση, όπως έκαναν στο πλήρωμα; Γιατί πέρασε μία βδομάδα να ελέγξουν για στοιχεία στην παραλία; Όταν έχουμε αυτές τις απαντήσεις μετά θα δούμε και τι γίνεται; Δαχτυλικά αποτυπώματα πήραν από τους επιβάτες όπως πήραν από το πλήρωμα για να ελέγξουμε αν πράγματι ήταν από εκείνους; Οι κάμερες του σκάφους ελέγχθηκαν; Έχω πολλά αναπάντητα ερωτήματα για να μπορέσω να σας απαντήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.

«Θεωρώ ότι η Πυροσβεστική δεν έπρεπε να τους αφήσει να φύγουν και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση και διαχείριση από τους εργαζόμενους», εξήγησε.

Μάλιστα, είπε πως ουδείς γνωρίζει αν το σκαφάκι που βγήκε στην παραλία ήταν του εν λόγω σκάφους ή κάποιου άλλου. Αν είναι της συγκεκριμένης θαλαμηγού, τότε πρέπει να πάρει έγκριση από κάποιο αξιωματικό ή καπετάνιο, εξήγησε.

«Εάν είχαν πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα από τους επιβάτες και είχαν ελέγξει τα κινητά, θα είχε λυθεί», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: Τον σταμάτησαν για αλκοτέστ μετά τον ξυλοδαρμό, ενώ ήταν δίπλα του αιμόφυρτη η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός – Βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας

Ανάβυσσος: Από εργασίες η φωτιά – Τι αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 16:41