search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:27
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Μίλησα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και άκουσα μια γυναίκα τσακισμένη» (Video)

29.06.2024 17:04
polyzogopoulou germanou (1)

Σχολιασμό πάνω στις εξελίξεις της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας του Απόστολου Λύτρα κατά της συζύγου του Σοφία Πολυζωγοπούλου, έκανε η Ναταλία Γερμανού αναφέροντας πως η ίδια είχε επικοινωνία με την κακοποιημένη γυναίκα.

«Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών. Είναι ένα πάρα πολύ γενναίο κορίτσι, πολύ τραυματισμένο ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά και πάρα πολύ γενναίο» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Μιλώντας στο τηλέφωνο με την κυρία Πολυζωγοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης, θέλω να σας πω ότι άκουσα μια γυναίκα πραγματικά με σπασμένη φωνή, ραγισμένη, τσακισμένη. Αλλά παρόλα αυτά, με πολύ καθαρό μυαλό και πάρα πολύ αποφασισμένη. Το μόνο πράγμα που υπάρχει στον ορίζοντα της Σοφίας είναι το παιδί της και ζητήματα που άπτονται με αυτό» συμπλήρωσε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η Φαίη Σκορδά αδικήθηκε» (Video)

Μαρίνα Σάττι: Εξώδικο από τον Μιλτιάδη Κασσάρα για τα πνευματικά δικαιώματα του «Αχ, θάλασσα» (Video)

Τζόυς Ευείδη: «Δεν γίνεται ένας ηθοποιός με το ταλέντο του Γιώργου Κιμούλη να μην έχει αποδοχή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 20:22