search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:02
MENU CLOSE

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει το αλκοτέστ στον Λύτρα μετά τον ξυλοδραμό της συζύγου του

29.06.2024 16:11
apostolos_lytras_new

Ανακοίνωση έβγαλε η Ελληνική Αστυνομία όσο αφορά το δημοσίευμα που έβγαλε η εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι», διαψεύδοντας ότι πραγματοποιήθηκε αλκοτέστ στον Απόστολο Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του την ώρα που ήταν και οι δύο μέσα σε όχημα.

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, ρεπορτάζ σημερινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, που αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και στο οποίο γίνεται αναφορά για αστυνομικό έλεγχο αλκοολομέτρησης σε οδηγό οχήματος, μετά από συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς ο περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Τι ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega

Ο Νίκος Συρίγος ανέφερε πως το βράδυ του ξυλοδαρμού της Σόφιας Πολυζωγοπούλου, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το πρώην ζευγάρι στην πορεία προς το σπίτι τους στον Γέρακα.

Μετά τα διόδια της Αττικής Οδού, αστυνομικοί σταμάτησαν για αλκοτέστ τον γνωστό ποινικολόγο, ο ίδιος ατάραχος άνοιξε την πόρτα, ενώ βρισκόταν δίπλα του χτυπημένη η πρώην σύζυγός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Απόστολος Λύτρας βγήκε από το αυτοκίνητο και υποβλήθηκε στο αλκοτέστ το οποίο ήταν αρνητικό.

Οι αστυνομικοί δεν διέκριναν τη Σοφία Πολυζωγοπούλου καθώς τα τζάμια του αυτοκινήτου είναι φιμέ και τα καθίσματα έχουν κλίση προς τα πίσω. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν άρθρωσε λέξη τη στιγμή εκείνη, αφού -όπως η ίδια ανέφερε στην κατάθεσή της- εκείνη την ώρα κατάπινε αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί και βρισκόταν σε απόλυτο σοκ.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας για την παράσυρση στη Λεωφόρο Αθηνών: «Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο»

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου της ΕΡΤ: Τι λένε οι συνάδελφοι της – Χρηματικά μετατρέψιμη η ποινή του κατηγορούμενου (Video)

Φωτιά τώρα στην Πάρνηθα – Καίγεται δασική έκταση στο Κατσιμίδι, μέσα στον δρυμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:01