search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 10:30
MENU CLOSE

Αγγελική Νικολούλη: «Καλό καλοκαίρι – Να ανταμώσουμε τον Οκτώβρη» στα 30 χρόνια του «Τούνελ»

29.06.2024 08:39
nikolouli

Τα φώτα στο «Τούνελ» έσβησαν για το καλοκαίρι και η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.

«Θα είμαστε πάλι μαζί από Οκτώβρη, εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA. Μια μεγάλη παρέα όλοι μας. Το ‘’Τούνελ’’ θα γίνει 30 χρόνων. 30 χρόνια φίλοι μου. 30 χρόνια στον αέρα  με τη δική σας βοήθεια», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Είναι τόσο καλή αυτή η οικογένεια που μας αγκάλιασε εδώ αυτά τα 3 χρόνια, και πάμε στον 4ο. Ειλικρινά, σε έναν έναν ξεχωριστά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα ήθελα το μεγάλο ευχαριστώ να το πω στον πρόεδρό μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που μας στηρίζει όλους εδώ στο κανάλι. Και πάνω από όλα είναι άνθρωπος, και πρέπει να το πω, έχω την ανάγκη να το πω αυτό. (Ευχαριστώ) τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA και βέβαια στον ‘’τιμονιέρη’’ της Διεύθυνσης, Κώστα Σούσουλα. Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε σε εσάς, τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια μας στηρίζετε και μας βοηθάτε. Ευχαριστούμε για αυτήν τη μεγάλη αγκαλιά. Θα βρεθούμε πάλι από Οκτώβρη εδώ στα 30 χρόνια. Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι και να ανταμώσουμε τον Οκτώβρη εδώ», επισήμανε στο φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Στην «ανηφόρα» της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς», ρίχνοντας «αυλαία» για φέτος

Αβεβαιότητα και στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5» μετά το κλείσιμο της καθημερινής Αυγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 10:30