search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 23:08
MENU CLOSE

Βρετανία: Εξιτήριο πήρε η πριγκίπισσα Άννα μετά το ατύχημα με το άλογό της – Οι ευχαριστίες του συζύγου της

28.06.2024 17:06
prigkipissa anna 87- new

Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά το ατύχημά της η πριγκίπισσα Άννα και επέστρεψε στο κτήμα της στο Κατκόμπε Παρκ στο Γκουστερσάιρ, όπως επιβεβαίωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα Άννα, αδερφή του βασιλιά Καρόλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σάουθμιντ του Μπρίστολ από το βράδυ της Κυριακής, μετά από ατύχημα που είχε με άλογο, με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση και ελαφρά τραύματα στο κεφάλι, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς λεπτομέρειες του περιστατικού. Η ιατρική της ομάδα πάντως, δήλωσε ότι τα τραύματα στο κεφάλι της συνάδουν με πιθανή πρόσκρουση από το κεφάλι ή τα πόδια αλόγου.

Πάντως, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ η πριγκίπισσα Άννα δεν θα επιστρέψει σύντομα στα βασιλικά καθήκοντά της, αν και είναι από τα πιο δραστήρια μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Το «ευχαριστώ» του συζύγου της

Ο σύζυγός της, Τιμ Λόρενς, ο οποίος την επισκεπτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο, ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος, για τη βοήθειά τους, λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Άννα ήταν «βαθιά ευγνώμονες στην ιατρική ομάδα και το προσωπικό υποστήριξης του νοσοκομείου για την εξειδικευμένη φροντίδα τους – και στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ήταν όλοι τόσο υπέροχοι στον τόπο του συμβάντος».

«Είμαστε και οι δύο βαθιά συγκινημένοι από όλα τα ευγενικά μηνύματα που λάβαμε από τόσους πολλούς ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σημαίνει πολλά» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Σαν σύντροφός του, χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή» (video)

Η Σίντι Λόπερ δηλώνει… φαν της Τέιλορ Σουίφτ!

Μάικλ Τζάκσον: Τεράστιο χρέος αποκαλύπτουν νέα δικαστικά έγγραφα – Πάνω από 500 εκατ. δολάρια χρωστούσε όταν πέθανε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 23:04