search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:03
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη για καρκίνο: «Όλος ο κόσμος δίπλα μου ήταν καταρρακωμένος κι εγώ δεν είχα πεθάνει ακόμα» (Video)

28.06.2024 11:22
vasia-trifilli-new

Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Βάσια Τριφύλλη αναφερόμενη στην περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο, με την ηθοποιό να εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τη νόσο στην προσπάθειά της να νικήσει εκείνη τη δύσκολη μάχη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Βάσια Τριφύλλη παραδέχεται ότι αρχικά φοβήθηκε, ωστόσο, κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη.

«Όταν έπαθα καρκίνο, όλη η Ελλάδα μου έστελνε εικόνες. Θα ήταν αφύσικο να μην φοβηθώ. Όμως, τον είδα σαν μαλ…. Δηλαδή άντε τώρα κάνε πιο εκεί” σε αυτό το στιλ. Και τελικά ήταν έτσι, γιατί έφυγε ο κακομοίρης. Τρομοκρατήθηκε… Όλος ο κόσμος δίπλα μου ήταν καταρρακωμένος και εγώ δεν είχα πεθάνει ακόμα» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Στην πορεία, η Βάσια Τριφύλλη, αναφέρθηκε στην κόρη της αλλά και στο εγγόνι της που υπεραγαπά:

«Δεν έχω κάνει παιδί στη ζωή μου αλλά βρήκα παιδί, την κόρη μου. Η μεγαλύτερη επιτυχία της κόρης μου ήταν ο γιος της. Κατουριέμαι από τη χαρά μου» τόνισε. Μιλώντας δε, για τους άνδρες της ζωής της, η ηθοποιός επισήμανε ότι δεν συνάντησε ποτέ το… απόλυτο, ενώ παραδέχεται ότι δεν φέρθηκε σωστά στις σχέσεις της.

«Παντρεύτηκα μια φορά και κράτησε 5 χρόνια. Ερωτεύτηκα του πατώματος. Δεν έχει γεννηθεί ο άνδρας που θα είναι ο απόλυτος έρωτάς μου. Δεν φέρθηκα σωστά στους άνδρες της ζωής μου γιατί είμαι ζαβολιάρα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με τη φανέλα του Μπρούνο Τσερέλα! (Photos)

Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Δίπλα σε έναν εξαρτημένο υπάρχει και ένας συνεξαρτημένος»

Νικόλ Κίντμαν: Έλαμψε μαζί με τη 15χρονη κόρη της στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:03