search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 23:41
MENU CLOSE

Τζο Μπάιντεν: Παραδέχτηκε την κακή απόδοσή του στο ντιμπέιτ και δεσμεύθηκε για νίκη στις εκλογές

28.06.2024 21:22
biden

Με… μαχητική διάθεση εμφανίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σε προεκλογική συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι έχει κάθε πρόθεση να παραμείνει στην κούρσα του Λευκού Οίκου, παρά την καταστροφική επίδοση του ντιμπέιτ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ που προκάλεσε πανικό στους Δημοκρατικούς.

«Δεν περπατάω τόσο εύκολα όσο παλιά, δεν μιλάω τόσο ομαλά όσο παλιά, δεν συζητάω τόσο καλά όσο παλιά, αλλά ξέρω ό,τι ξέρω — ξέρω πώς να πω την αλήθεια», είπε ο Μπάιντεν με τους συγκεντρωμένους να χειροκροτούν θερμά.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω το σωστό από το λάθος. Ξέρω πώς να κάνω αυτή τη δουλειά. Ξέρω πώς να κάνω τα πράγματα. Ξέρω, όπως ξέρουν εκατομμύρια Αμερικανοί, ότι όταν σε χτυπούν, σηκώνεσαι ξανά».

«Δεν ξέρω τι κάνατε χθες το βράδυ, αλλά εγώ πέρασα 90 λεπτά στη σκηνή συζητώντας με έναν τύπο που έχει την ηθική μιας αδέσποτης γάτας», είπε, επαναλαμβάνοντας μια φράση του από το χθεσινό ντιμπέιτ.

Και πρόσθεσε ότι ο Τραμπ είπε επανειλημμένα ψέματα.

Ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι «διακυβεύεται η ίδια η Αμερική», προειδοποιώντας ότι οι ΗΠΑ «δεν υποκλίνονται ποτέ σε κανέναν – σε αντίθεση με τον άλλο τύπο, θα σταθούμε απέναντι στους δικτάτορες»,είπε, αναφερόμενος στον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του Ντόναλντ Τραμπ.

«Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα διατηρήσουμε, θα προστατεύσουμε, θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία μας. Αυτό είναι που διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ινδός μεγιστάνας ζήτησε δωρεά αίματος για άρρωστο σκυλάκι μέσω Instagram

Πανελλαδικές 2024: Τους στόχους και τα όνειρά τους «μοιράζονται» τρεις απόφοιτοι με σχεδόν… «άφταστες» βαθμολογίες

Καμίνια: Άγνωστοι έκλεισαν γάτα μέσα σε τσουβάλι – Έκκληση να βρεθούν οι υπαίτιοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 23:28