search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 01:36
MENU CLOSE

Τζιλ Μπάιντεν: Χαμός στα social media για το «Μπράβο Τζο» – Ανελέητη κριτική στην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μετά το ντιμπέιτ – καταστροφή

28.06.2024 19:09
JO_TZIL_BIDEN
AP

Μπορεί ο Τζο Μπάιντεν να νίκησε στις εκλογές του 2020 τον Ντόναλτ Τραμπ, ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η σύζυγος του πλανητάρχη, Τζιλ Μπάιντεν μάλιστα δέχεται πιέσεις να τον πείσει να αποχωρήσει από την κούρσα για τις αμερικανικές εκλογές λόγω των προβλημάτων μνήμης που φαίνεται να τον ταλαιπωρούν. Η ίδια ωστόσο δεν δείχνει να επιθυμεί κάτι τέτοιο με αρκετούς να την κατηγορούν για την αυτή την στάση.

Πολλοί θεωρούν ότι η γνωστική υγεία του Τζο Μπάιντεν δεν θα του επιτρέψει να ολοκληρώσει μια δεύτερη θητεία ως Πρόεδρος. Η επίδοσή του στο χθεσινό ντιμπέιτ ήταν μάλλον αδύναμη και αναποτελεσματική απέναντι σε έναν Ντόναλντ Τραμπ που του έκανε επιθέσεις συνεχώς για διάφορα ζητήματα.

Μάλιστα η Τζιλ Μπάιντεν κατηγορήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27.06.2024) ότι του φέρθηκε σαν μωρό όταν τον επαίνεσε επειδή απάντησε σε «όλες τις ερωτήσεις» στο 90λεπτο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ στην Ατλάντα. Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι ο πλανητάρχης χρειάστηκε βοήθεια για να κατέβει από τη σκηνή με την ίδια να σπεύδει να βοηθήσει…

Η στιγμή που ο Μπάιντεν φεύγει από το ντιμπέιτ με τη βοήθεια της γυναίκας του Τζιλ:

Μετά την αμφιλεγόμενη εμφάνισή του στην τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον Μπάιντεν να χάνει τον ειρμό του και αναλυτές να το χαρακτηρίζουν σκέτη «καταστροφή» ο Μπάιντεν έδωσε το παρών σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Ατλάντα με τίτλο «Let’s Go Joe».

Εκεί, σύμφωνα με την DailyMail, η σύζυγός του Τζιλ εξήρε για τις επιδόσεις του στο debate, λέγοντάς του ότι τα πήγε πολύ καλά.

«Τζο, έκανες τόσο καλή δουλειά» του είπε. Και πρόσθεσε σε μια διάθεση να τον καθησυχάσει ότι ήταν διαβασμένος και όλα πήγαν καλά:

«Απάντησες σε κάθε ερώτηση. Ήξερες όλα τα στοιχεία».

Πολλοί χρήστες των social media ωστόσο θεώρησαν ότι η Πρώτη Κυρία του μιλούσε λες και είναι μωρό ή χειρότερα λες και έχει… ξεμωραθεί.

«Γιατί δεν θορυβείται κανείς που του μιλά σαν να είναι 3χρονο που έκανε κακά σε τουαλέτα για πρώτη φορά;» αναφέρει ένας σχολιαστής το «Χ».

«Αυτό είναι κακοποίηση ηλικιωμένων» γράφει ένας άλλος. «Είναι τέρας» αναφέρει χαρακτηριστικά κάποιος άλλος.

Ο Μπάιντεν από την πλευρά του απέρριψε τις ανησυχίες σχετικά με τις επιδόσεις του στο ντιμπέιτ και τις εκκλήσεις να αποχωρήσει.

«Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά», δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας στάσης σε ένα Waffle House μετά το debate. «Είναι δύσκολο να συζητάς με έναν ψεύτη», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Τραμπ.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Το χρονολόγιο της ανόδου της ακροδεξιάς – Από παρίας της πολιτικής, κοντά στην ανάληψη εξουσίας στη γαλλική Εθνοσυνέλευση

Ο Πούτιν ροχάλιζε την ώρα του αμερικανικού ντιμπέιτ, λέει το Κρεμλίνο

Κάγια Κάλας: Ποια είναι η νέα «σιδηρά κυρία» της ΕΕ, που θα διαδεχθεί τον Μπορέλ – Γιατί είναι «κόκκινο πανί» για τη Ρωσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 01:11