search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 04:58
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Στα άκρα για τις συνδρομές υπέρ Αυγής με διαρροές ότι δεν πλήρωσαν οι «87» – Στο «κάδρο» και Τσίπρας, κύκλοι του μιλούν για «χυδαιότητες»

28.06.2024 21:37
kasselakis vs tsipras 09- new

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει στην Κουμουνδούρου φαίνεται πως ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο και δύσκολα αναχαιτίζεται σε αυτή τη φάση. 

Το απόγευμα της Παρασκευής, αντί η “φωτιά” να τεθεί υπό… έλεγχο, έδειξε να επεκτείνεται και στο θέμα των συνδρομών. Μετά το μήνυμα της οικονομικής διεύθυνσης σε βουλευτές το βράδυ της Τετάρτης να συνδράμουν με δάνειο ή δωρεά για να πληρωθούν οι μισθοί των εργαζομένων στα κομματικά μέσα (Αυγή και Κόκκινο) για τον μήνα Ιούνιο, σήμερα ακολούθησαν πληροφορίες και διαρροές που ανέφεραν πως από τους «87», που είχαν υπογράψει το πολιτικό κείμενο κριτικής στον Στέφανο μόνο μία βουλευτής (φέρεται να είναι η Όλγα Γεροβασίλη) από τους επτά της λίστας και δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ανταποκρίθηκαν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που διακινούνταν συμπεριελάμβαναν και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ούτε ο πρώην πρωθυπουργός έχει ανταποκριθεί ακόμη.

Κύκλοι Τσίπρα απαντούν οργισμένα κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα», επισημαίνοντας παράλληλα πως ο πρώην πρωθυπουργός αυτονόητα θα συμβάλει μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη.

Ειδικότερα, οι κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν:

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση. Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα. Ο Αλ.Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Κουμουνδούρου (απευθυνόταν προς την κοινοβουλευτική ομάδα και τα στελέχη) περί τους 10 βουλευτές, με αρκετούς όμως ακόμα να διαβεβαιώνουν ότι θα έκαναν το αργότερο έως τη Δευτέρα.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι ζητήθηκε εσπευσμένα να υπάρξει αυτή η οικονομική στήριξη για να μην χαθούν ρυθμίσεις που έχουν γίνει με τον ΕΦΚΑ και την εφορία – κάτι που τελικά κατέστη δυνατό, με όσα χρήματα μαζεύτηκαν έως την προθεσμία που υπήρχε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Να μειώσει τώρα τον ΕΝΦΙΑ η κυβέρνηση – Να υιοθετήσει την πρότασή μας, όπως έκανε με τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων

Γιάννης Μαντζουράνης για κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, να λειτουργεί πιο συλλογικά ο Κασσελάκης»

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Αν τα Σκόπια επιμείνουν σε αυτή τη γραμμή, θα ακυρώσουν την ευρωπαϊκή τους σύγκλιση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 02:57