search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 04:09
MENU CLOSE

Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός για εκβίαση συναδέλφου της – Τον απειλούσε για να του πάρει λεφτά

28.06.2024 11:26
Untitled design (7)

Στο μικροσκόπιο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει η καταγγελία ενός 31χρονου ειδικού φρουρού ότι γυναίκα συνάδελφος του τον εκβίαζε προκειμένου να του αποσπά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί φέρονται να γνωρίστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες διαδικτυακά και να ανέπτυξαν επαφή.

Ωστόσο, όταν ο 31χρονος ειδικός φρουρός αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να συνομιλεί μαζί της, αυτή φέρεται να τον απείλησε πως θα προβεί σε καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά αν δεν της δώσει χρήματα.

Όπως είπε στις Εσωτερικές Υποθέσεις ο αστυνομικός, φοβούμενος ότι μια τέτοια καταγγελία θα προκαλέσει ζημιά στην υπηρεσιακή του πορεία, αποφάσισε να της δώσει το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Η γυναίκα συνάδελφος του, όμως, φαίνεται πως έκανε και δεύτερη προσπάθεια να του πάρει εκβιαστικά χρηματικό ποσό, κάτι που έγινε. 

Την τρίτη φορά που ο 31χρονος ειδικός φρουρός είδε την ανώτερη του βαθμολογικά αστυνομικό να του ζητάει χρήματα, προχώρησε σε καταγγελία στους «Αδιάφθορους», επέδειξε τα σχετικά μηνύματα και ακολούθησε η σύλληψη της.

Πλέον η γυναίκα αστυνομικός είναι αντιμέτωπη με ποινική τιμωρία, αλλά και με πειθαρχικό έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Παππά για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε: «Δεν έχω πάει στον γιατρό – Νιώθω τρομερό πόνο σε όλο μου το σώμα» (Videos)

Μύκονος: Άραβας επισκέπτης έφερε και τη… Rolls Royce του στο νησί (Video)

Ηλεία: Πέθανε 41χρονος πατέρας στο χειρουργείο, χαροπάλευε μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Περιστέρι Αττικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 02:57