search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:53
MENU CLOSE

Πέθανε η τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου – Οι συνεργασίες με τους Άκη Πάνου και Τσιτσάνη

28.06.2024 21:20
mikrofwno

Πέθανε η τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου. Την είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αναρτήσεις που έκανε στο Instagram και στο Facebook.

«Η αυλαία έκλεισε για μια εμβληματική τραγουδίστρια της μεταπολίτευσης. Η Γεωργία Λόγγου που όλοι τραγουδήσαμε τα τραγούδια της, όπως το ιστορικό Η ΜΑΝΑ Η ΤΟΥΡΚΑ Η ΜΑΝΑ Η ΓΚΡΕΚΑ με τους υπέροχους στίχους του αξέχαστου συναδέλφου μας Κωστή Μαλκότση δεν είναι πια κοντά μας μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της… Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της κι είναι σίγουρο πως μέσα από το έργο της δεν θα ξεχαστεί ποτέ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Είχε συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Άκης Πάνου, ο Μανώλης Χιώτης, ο Μιχάλης Σουγιούλ, καθώς και ο Κωστής Μαλκότσης.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά κομμάτια που έχει ερμηνεύσει είναι το «Μόναχο ’74», ενώ είχε πολλές συμμετοχές στο «Casino» του Άκη Πάνου.

Διαβάστε επίσης:

«Flight Risk»: Το θρίλερ δράσης που σηματοδοτεί την επιστροφή του Mel Gibson στην καρέκλα του σκηνοθέτη (photos/video)

Τζεφ Μπέζος και Κιμ Καρντάσιαν… ξεσάλωσαν στις Σπέτσες (Photos)

Ράντου και Παπακωνσταντίνου γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Ο χιουμοριστικός διάλογος όταν αντιλήφθηκαν ότι το… ξέχασαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 17:53