search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 00:28
MENU CLOSE

Παράσυρση και εγκατάλειψη 17χρονης στη Λ. Αθηνών: Χτυπήθηκε διαδοχικά από 2 οχήματα – Η αστυνομία αναζητά μαρτυρίες

28.06.2024 18:31
troxaio_lewforos_Athinwn

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο και την παράσυρση αλλά και εγκατάλειψη της 17χρονης πεζής που έλαβε χώρα προχθές στη Λεωφόρο Αθηνών αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. Η ανήλικη χτυπήθηκε διαδοχικά από δύο οχήματα και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως γνωστοποιήθηκε αφού την εγκατέλειψαν και οι δύο οδηγοί που την παρέσυραν, επί δέκα λεπτά ΙΧ περνούσαν δίπλα της ενώ ψυχορραγούσε χωρίς να σταματάνε.

Το τροχαίο που έλαβε χώρα την Τετάρτη (26-6-2024) και περίπου 05.20 το πρωί, στη Λεωφόρο Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στην περιοχή του Δήμου Περιστερίου, είχε ως αποτέλεσμα την παράσυρση της 17χρονης πεζής, με εμπλεκόμενα 2 Ι.Χ.Ε. οχήματα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία κινούνταν επί της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο. Την παρέσυραν διαδοχικά ενώ διέσχιζε πεζή τη Λεωφόρο με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Έφυγαν… κύριοι

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 17χρονης πεζής, ενώ οι οδηγοί και των 2 εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.

Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν 4 άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην εμπρόσθια επιφάνεια αυτού (καπό, ανεμοθώρακας, αριστερός καθρέπτης).

Το δεύτερο αυτοκίνητο, που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν χρώματος μαύρου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με την αστυνομία

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης για το εν λόγω τροχαίο ατύχημα η αστυνομία κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα των εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788619-622.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη τραγωδία στη Χαλκιδική: Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε 13χρονο κορίτσι

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τις απειλές στη σύντροφό του – Σοκάρει η περιγραφή της γυναίκας – «Με χαστούκισε και μου τραβούσε τα μαλλιά»

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στη Θεσσαλονίκη: Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την πόλη – Πού εντοπίζονται προβλήματα (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 00:26