search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:25
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Πανελλαδικό Συντονιστικό το Σαββατοκύριακο για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

28.06.2024 12:52
nea aristera

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου θα συνεδριάσει στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων το Πανελλαδικό Συντονιστικό της Νέας Αριστεράς με θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, την πολιτική συγκυρία και τον σχεδιασμό πρωτοβουλιών και των επόμενων βημάτων του κόμματος ενόψει του Συνεδρίου στις αρχές του φθινοπώρου. 

Οι εργασίες του Πανελλαδικού Συντονιστικού θα ανοίξουν με την ομιλία του προέδρου της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση στις 11.00 π.μ. το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου κατέγραψε ποσοστό 2,45% που αντιστοιχεί σε 97.554 ψήφους, αποτέλεσμα που τα κορυφαία στελέχη έχουν ήδη χαρακτηρίσει ως αρνητικό.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος για ακρίβεια: Τριπλασιάζονται τα ανώτατα πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων ελέγχου των τιμών

Γεροβασίλη: Το κείμενο των 87 δεν αμφισβητεί τον Κασσελάκη – Όσοι μαζεύουν υπογραφές δεν του κάνουν καλό, δεν απειλείται από κάποιον

Ο νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην τελική αναμέτρηση – Κασσελάκης vs Τσίπρας η πραγματική κόντρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:25