search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 06:02
MENU CLOSE

Νατάσα Γιάμαλη: «Λύγισε» στην τελευταία εκπομπή της στο Kontra Channel (Video)

28.06.2024 11:42
giamali-new

Την τελευταία της εκπομπή από τη συχνότητα του Kontra Channel παρουσίασε η Νατάσα Γιάμαλη, καθώς -όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό- πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του MEGA.

Αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της, η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ ευχαρίστησε τον σταθμό για το γεγονός ότι πέντε χρόνια πριν, πίστεψαν σε εκείνη και της εμπιστεύτηκαν μια δυνατή και συνάμα, δύσκολη ζώνη.

«Πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας, ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά. Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους για να βγει αυτή η βάρδια.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα. Κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε, μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων… Ενοχλήσαμε κιόλας και για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο… Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν» είπε η δημοσιογράφος, εμφανώς συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Συγκλονιστικό το χθεσινό επεισόδιο – Η συμπλοκή Ανδρέα-Μαθιού και οι πυροβολισμοί

«Αυγή»: Αβεβαιότητα για το Κυριακάτικο φύλλο – Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έως το πρωί της Δευτέρας

ΑΝΤ1: Σχηματίζεται τριάδα από  νέες προτάσεις μυθοπλασίας για τη σεζόν 2024-2025

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 02:57