search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:15
MENU CLOSE

Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Δίπλα σε έναν εξαρτημένο υπάρχει και ένας συνεξαρτημένος»

28.06.2024 09:14
alikaki-lagoytis-new

Στον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη και τον εθισμό που είχε εκείνος στο τζόγο μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, με την ηθοποιό να παραδέχεται πως αρχικά δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello, με αφορμή την έναρξη της περιοδείας για την παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» σε όλη την Ελλάδα, η ηθοποιός τόνισε ότι οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο, όταν πια είχαν χωρίσει, επισημαίνοντας ότι τότε που ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει ουσιαστική θεραπεία, μπόρεσε και η ίδια να είναι δίπλα του και να στηρίξει με τον τρόπο που έπρεπε.

«Το να μοιράζεσαι μια οικογενειακή ζωή και να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δυστυχώς, δίπλα σε έναν εξαρτημένο υπάρχει και ένας συνεξαρτημένος. Η αυτοκριτική που έχω κάνει είναι πως από αδυναμία, φόβο και άγνοια σίγουρα τα πρώτα χρόνια δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία σε κάποια πράγματα και μετά δεν είχα καθόλου το σθένος να κάνω αυτά που πρέπει να κάνει ο σύντροφος ενός εξαρτημένου ατόμου» είπε και πρόσθεσε:

«Το αποτέλεσμα ήταν να εξαντληθώ και να μην αντέχω άλλο. Θεωρώ πως αργότερα, όταν είχαμε χωρίσει με τον Πέτρο και εκείνος αποφάσισε να προχωρήσει σε ουσιαστική θεραπεία για πρώτη φορά στη ζωή του, ήμουν δίπλα του και με τον τρόπο που έπρεπε να είμαι. Αυτό ήταν κάτι που μας έφερε ξανά κοντά μετά από αρκετά χρόνια που ήμασταν χωρισμένοι. Πάντα ήμασταν πολιτισμένοι, αλλά αυτό που μας έκανε κάπως να ξαναγαπηθούμε ανθρώπινα και ουσιαστικά»

Διαβάστε επίσης:

Νικόλ Κίντμαν: Έλαμψε μαζί με τη 15χρονη κόρη της στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga

Μαρία Αντωνά: «Είμαι πολύ χαρούμενη στη προσωπική μου ζωή και περνάω πάρα πολύ όμορφα»

Κλέλια Ανδριολάτου για το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία: Είναι πολύ απαιτητικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 17:15