search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 16:40
MENU CLOSE

Μύκονος: Άραβας επισκέπτης έφερε και τη… Rolls Royce του στο νησί (Video)

28.06.2024 09:23
rolls_royce_new

Το ότι η Μύκονος είναι ένας τουριστικός προορισμός που απευθύνεται σε… γεμάτα πορτοφόλια, είναι κάτι παγκοίνως γνωστό. Ωστόσο, μερικές φορές η επίδειξη πλούτου φθάνει σε επίπεδα υπερβολής.

Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει στην Μύκονο μια υπερπολυτελής καμπριολέ Rolls Royce που έχει καταφθάσει στο νησί των Ανέμων και μαγνητίζει τα βλέμματα. Το πανάκριβο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους δρόμους του νησιού τις τελευταίες μέρες και δεν περνά απαρατήρητο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mykonoslive.tv ανήκει σε Άραβα κροίσο ο οποίος το μετέφερε αεροπορικώς στην Μύκονο όπου κάνει τις διακοπές του. Η συγκεκριμένη Rolls Royce ξεχωρίζει για την διχρωμία της (γκρι με μαύρο μπροστινό καπό) αλλά και για το πορτοκαλί δερμάτινο σαλόνι της, ενώ η τιμή ενός τέτοιου οχήματος αναλόγως βεβαίως και από το εξοπλισμό του, μπορεί να ξεπεράσει τα 400.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Ενδοοικογενειακή βία: Στο αυτώφορο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύντροφό του

Γιατί οι Ισπανόφωνοι τουρίστες διαλέγουν Νάξο και Κρήτη

Δήλεσι: 77χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 16:39