search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 16:26
MENU CLOSE

Λεωφόρος Αθηνών: Δύο αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν για την εγκατάλειψη της 17χρονης – Νέα στοιχεία για το σοκαριστικό τροχαίο (video)

28.06.2024 11:19
LEWFOROS_ATHINWN
Screenshot Mega

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σοκαριστικό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών, με την παράσυρση και εγκατάλειψη της 17χρονης.

Με βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι αρχές αναζητούν τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε την κοπέλα, αλλά και τον οδηγό μιας μαύρης Mercedes ο οποίος φαίνεται να χτυπά την 17χρονη ενώ βρισκόταν ήδη στην άσφαλτο.

«Για το αυτοκίνητο που κάνει όπισθεν, υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι την χτυπάει και αυτό την κοπέλα, την εγκλωβίζει και κάνει πίσω για να την απεγκλωβίσει», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Γίνεται μια μεγάλη έρευνα, καρέ καρέ τα βίντεο που υπάρχουν για να δούμε ακριβώς τι έγινε και να βρούμε αυτόν που χτύπησε την κοπέλα. (…) Μια άλλη μαρτυρία λέει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την κοπέλα είναι παλιό και μάλλον επέβαιναν μέσα 3 άτομα. Και τη μάρκα του αυτοκινήτου έχουν πει. Όταν έχουμε μια μαρτυρία την ελέγχουμε, μπορεί να είναι και λάθος».

«Η κοπέλα είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Βρέθηκαν δύο αυτόπτες μάρτυρες που πήγαν και κατέθεσαν. (…) Δεν ξέρεις ποιος έχει μεγαλύτερη ευθύνη, αυτός που χτύπησε ή αυτοί που περνάνε και δεν ενδιαφέρονται καθόλου. Εδώ μιλάμε για βαριά σωματική βλάβη».

Διαβάστε επίσης:

Φάλαινα κολυμπούσε δίπλα από ιστιοπλοϊκό στο Ιόνιο (Video)

Τραμ: Επαναλειτουργεί από 1η Ιουλίου ολόκληρη η γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά»

Bόλος: Νεκρός άνδρας – Έπεσε στο κενό από πεζογέφυρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 16:25