search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:14
MENU CLOSE

Φειδίας Παναγιώτου: Πώς προχώρησε στην οργάνωση της ομάδας του

28.06.2024 10:55
feidias-1112

«Πρωτοπορεί», όπως λέει ο ίδιος, ο ανεξάρτητος Κύπριος ευρωβουλευτής και youtuber Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος σε νέο βίντεό του περιγράφει πώς συγκρότησε την ομάδα των συνεργατών του.

Αφού εξηγεί ότι παραδοσιακά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι προσλήψεις συνεργατών των ευρωβουλευτών γίνονται μέσω… γνωστών και φίλων που κάνουν προτάσεις, ο Φειδίας παρουσίαζει τη δική του προσέγγιση: απευθύνθηκε μέσω email σε άτομα που δεν εξελέγησαν ευρωβουλευτές.

Από 300 άτομα του απάντησαν 100, στη συνέχεια ο ίδιος επέλεξε μια short list από 30 υποψήφιους και, όπως λέει, προχώρησε σε συνεντεύξεις. Μάλιστα, επισήμανε ότι όλοι του είπαν ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, με τον ίδιο, ωστόσο, να το θεωρεί απολύτως λογικό. «Πολλές φορές, άμα δεν ξέρεις είναι καλύτερα», υποστήριξε.

Για να δούμε πώς θα τα πάει όταν αρχίσουν κανονικά οι εργασίες του ευρωκοινοβουλίου…

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζει τις δηλώσεις της Σιλιάνοφσκα και επιτίθεται στην κυβέρνηση – «Να βγει από τον διπλωματικό λήθαργο»

«Σφαγή» Φλωρίδη – Κωνσταντοπούλου για τον εκσυγχρονισμό του ΣτΕ

Ο Μωραΐτης επιτίθεται στους «87» και ο αδελφός του Κασσελάκη πλειοδοτεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:14