search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:00
MENU CLOSE

Επέκταση των μέτρων για την οπαδική βία και στο μπάσκετ

28.06.2024 18:05
vroutsis

Την άμεση επέκταση των μέτρων που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας και στα γήπεδα του μπάσκετ, προανήγγειλε ο Γιάννης Βρούτσης. 

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού τις αμέσως επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία που θα προβλέπει την επέκταση των μέτρων που έχουν ληφθεί και στο μπάσκετ. Με υπουργική απόφαση θα ισχύσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο με την ταυτοπροσωπία.

«Σε επικείμενο νομοσχέδιο που θα έρθει σε λίγες μέρες θα διευρύνουμε τις αρμοδιότητες όσον αφορά τις περιπτώσεις παραβατικότητας και στο μπάσκετ, στο οποίο με υπουργική απόφαση θα έρθει και εκεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο με την ταυτοπροσωπία, έτσι ώστε να κλείσει και το θέμα των αγώνων του μπάσκετ στο ζήτημα της ταυτοπροσωπίας των εισιτηρίων, κάτι που ήδη γίνεται στο ποδόσφαιρο, για να σταματήσει να είναι ξέφραγο αμπέλι και το γήπεδο του μπάσκετ», είπε για να προσθέσει πως «στα γήπεδα του μπάσκετ θα απαγορευτεί επί ποινή κλεισίματος των αγώνων από φιλάθλους, σε περίπτωση που πέσουν καπνογόνα ή ανάψουν φωτοβολίδες».

Ο κ. Βρούτσης στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάσου Νικολαΐδη υποστήριξε πως δεν θα υπάρχει τίποτα χειρόγραφο από το 2025 και μετά. «Σε χρόνο δευτερολέπτων το υπουργείο Αθλητισμού θα ξέρει τις επιδόσεις όλων των αθλητών και ο κάθε αθλητής τις δικές του. Θα νικήσουμε το τέρας την γραφειοκρατία και στον αθλητισμό», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Τσίπρα – Ιμάμογλου: «Οι προοδευτικές δυνάμεις να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την καλυτέρευση των σχέσεων»

Τέμπη: Σάλος με την αποκάλυψη για το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας – Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση, ένοχη η σιωπή της, λέει η αντιπολίτευση

Νέα Αριστερά για Τέμπη: Κάποιος πρέπει να δώσει επιτέλους εξηγήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:00