search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:46
MENU CLOSE

Διπλό έγκλημα στη Μακρινίτσα: Ένοχος και στο Εφετείο ο 36χρονος δράστης – Παραμένουν τα ισόβια, τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

28.06.2024 16:13
dolofonos makrynitsa- new

Την κρίση του πρωτόδικου δικαστηρίου επικύρωσε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας για τον 36χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα το 2021.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του επέβαλε ποινή δις ισόβια και έξι χρόνια κάθειρξη, όπως συνέβη και κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό. Δικαιωμένοι δήλωσαν οι γονείς των δύο θυμάτων και οι συνήγοροι πολικής αγωγής.

Ο 36χρονος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε δις ισόβια και 6,5 χρόνια κάθειρξη για την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του και του αδερφού της και τον τραυματισμό της πρώην πεθεράς του.

Κατά την απολογία του επικαλέστηκε μειωμένο καταλογισμό και υποστήριξε ότι δεν θυμάται τι συνέβη τη μοιραία μέρα, 5 Απριλίου του 2021. «Να αλλάξει η ποινή» ψέλλισε όταν ρωτήθηκε από την έδρα σχετικά με το τι θέλει από το δικαστήριο.

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του σύμφωνα με το κατηγορητήριο και ζήτησε να μην του αναγνωριστεί μειωμένος καταλογισμός.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στις Σέρρες: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής – Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Πλατύ και Πεταλίδι Μεσσηνίας

Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος τεσσάρων μηνών

Ανώτατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του – Ολιγωρία καταγγέλλει το θύμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:46