ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:22
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση: Ποιον θέλουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – 7 στους 10 ζητούν εκλογή νέου αρχηγού

28.06.2024 11:53

Πριν καν οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες και πριν αποσαφηνιστεί η διαδικασία, η ημερομηνία κλπ για την εκλογή νέου αρχηγού ήρθαν στο φως τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η Interview για λογαριασμό της POLITIC, σχετικά με την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή, ο Χάρης Δούκας προηγείται στη «μάχη» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Ο δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνει ποσοστό 21,5% και ακολουθεί ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 20,9%. Τρίτο κατατάσσουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τον Παύλο Γερουλάνο με 18,4%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ποιος από τους «μνηστήρες» θα μπορούσε να «απειλήσει» την πολιτική κυριαρχία Μητσοτάκη.

Οι περισσότεροι (38%) απάντησαν ότι «κανείς» από τους υποψήφιους δε μπορεί να ανατρέψει την κυβερνητική σταθερότητα, ενώ μεταξύ των διπόλων, το «Μητσοτάκης – Δούκας» είναι το πιο υπολογίσιμο (18,3%) με αρκετό «αέρα» σε σύγκριση με τους άλλους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Γεροβασίλη: Το κείμενο των 87 δεν αμφισβητεί τον Κασσελάκη – Όσοι μαζεύουν υπογραφές δεν του κάνουν καλό, δεν απειλείται από κάποιον

Ο νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην τελική αναμέτρηση – Κασσελάκης vs Τσίπρας η πραγματική κόντρα

Κώστας Καραμανλής: Πώς η ιδέα για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να κερδίσει έδαφος στη ΝΔ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 23:17
Exit mobile version