search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:10
MENU CLOSE

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Σαν σύντροφός του, χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή» (video)

28.06.2024 16:57
PETROS_KOKALIS_DIMITRA_MATSOYKA_2806_1460-820_new
credit: NDP Photo Agency

«Σαν σύντροφος του Πέτρου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή γιατί πλέον θα ζήσουμε σαν άνθρωποι», τόνισε σε δηλώσεις της η Δήμητρα Ματσούκα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον», η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πολιτικό εγχείρημα του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη -το κόμμα «Κόσμος»-, ενώ σχολίασε και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη στην προεκλογική περίοδο, γιατί πίστευα πάρα πολύ στο πολιτικό αφήγημα του Πέτρου και του κόμματος. Απαισιοδοξούσα όταν σκεφτόμουν τα πραγματικά γεγονότα, το τι συνέβη μετά τα Τέμπη, πώς άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να ξαναβγούν, βγήκαν και πρώτοι στην περιοχή τους», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Σαν πολίτης είμαι πολύ στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε πολιτικούς σαν τον Πέτρο και όλο αυτό το “πράσινο” που υποστηρίζει είναι πολύ σημαντικό. Σαν σύντροφος του Πέτρου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή γιατί πλέον θα ζήσουμε σαν άνθρωποι. Έλειπε πέντε χρόνια. Δευτέρα έφευγε, γυρνούσε Πέμπτη και μετά είχα παραστάσεις. Ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Η Σίντι Λόπερ δηλώνει… φαν της Τέιλορ Σουίφτ!

Μάικλ Τζάκσον: Τεράστιο χρέος αποκαλύπτουν νέα δικαστικά έγγραφα – Πάνω από 500 εκατ. δολάρια χρωστούσε όταν πέθανε

Έλτον Τζον: Πουλάει μέρος της γκαρνταρόμπας του για φιλανθρωπικό σκοπό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:08