search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:50
MENU CLOSE

Αβεβαιότητα και στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5» μετά το κλείσιμο της καθημερινής Αυγής 

28.06.2024 14:33
sto_kokkino_new

Οι επαφές που έχουν αρχίσει από χθες και συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων στον «Στο κόκκινο 105.5» με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και να λάβουν άλλη μορφή μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ η αβεβαιότητα έχει ήδη επεκταθεί και στον ραδιοσταθμό.

Οι εργαζόμενοι στον σταθμό (μα και στην εφημερίδα) δεν έχουν καμία αγωνία για την καταβολή δεδουλευμένων Ιουνίου, αυτή την χρονική στιγμή- ημέρα καταβολής μισθοδοσίας-, απλώς διότι «γνωρίζουν ότι δεν θα πληρωθούν» αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του ραδιοσταθμού που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Λένε δε, ότι η νέα εβδομάδα -και ο νέος μήνας κατ’ επέκταση- θα αρχίσει για τους εργαζόμενους σε Αυγή και Στο Κόκκινο «με όρους χειρότερους από εκείνους».

Στις χθεσινές επαφές που έγιναν, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκαν «γενικό πρόβλημα ρευστότητας» στο κόμμα και ότι για τον λόγο αυτόν η καταβολή μισθού θα γίνει με καθυστέρηση 10-15 ημερών.

Ωστόσο, με βάση το χθεσινό ΦΕΚ για τη χρηματοδόστηση των κομμάτων ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει λάβει δόση περίπου 700.000 ευρώ. Καταρρίπτεται το επιχείρημα της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης εξαιτίας της οποίας καταργήθηκε το καθημερινό φύλλο της Αυγής.

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Γιάμαλη: «Λύγισε» στην τελευταία εκπομπή της στο Kontra Channel (Video)

Σασμός: Συγκλονιστικό το χθεσινό επεισόδιο – Η συμπλοκή Ανδρέα-Μαθιού και οι πυροβολισμοί

«Αυγή»: Αβεβαιότητα για το Κυριακάτικο φύλλο – Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έως το πρωί της Δευτέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 19:50