search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:12
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Σχηματίζεται τριάδα από  νέες προτάσεις μυθοπλασίας για τη σεζόν 2024-2025

28.06.2024 08:59
ant1_1705_1460-820_new

Στο μενού μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2024-2025 κοντά στο δεύτερο μέρος του έπους «Η μάγισσα»  και το κοινωνικό- αστυνομικό θρίλερ «Το ξενοδοχείο», σχεδιάζεται να προστεθεί κωμική σειρά.

Η νέα πρόταση-με τίτλο εργασίας- «Καλά γεράματα», σε σενάριο του Μάκη Πιτταρά (σεναριογράφος της σειράς «Παρουσιάστε») και σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη εξελίσσεται σε έναν οίκο ευγηρίας και προς το παρόν εξετάζονται, στο πλαίσιο επαφών, οι προτάσεις για ηθοποιούς που έπεσαν στο τραπέζι των συσκέψεων που θα μπορούσαν να ταιριάξουν με τους χαρακτήρες της σειράς.

Με όσα έχουν γίνει γνωστά για τους σχεδιασμούς του καναλιού τα επεισόδια της κωμικής σειράς θα βγαίνουν στον «αέρα» σε εβδομαδιαία βάση.

Παράλληλα, προχώρα η υλοποίηση των σχεδιασμών  για τον δεύτερο κύκλο της «Μάγισσας» με κεντρική φιγούρα τη Μαρία Κίτσου. Η πλοκή του δεύτερου κύκλου, που θα είναι prequel, μεταφέρεται στο 1710 κατά την Ενετοκρατία στη Μάνη και ως γνωστόν τιτλοφορείται «Η μάγισσα- Η φλεγόμενη καρδιά».

Οι δημιουργοί της, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν δώσει το στίγμα της νέας περιπέτειας αναφέροντας σε σημειώμα τους :«Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ.

Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910… όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;».

Στο μεταξύ έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του Μελέτη Ηλία  σε ρόλο- κλειδί, ενώ  η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης φαίνεται πως είναι τα δύο νέα πρόσωπα που θα έχουν κρίσιμους ρόλους στη σειρά.

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με το γιο της Θεοφανώς στη μέση (και)  ηλικία, στις αρχές του 20ού αιώνα, να ψάχνει απαντήσεις για το πως κληρονόμησε το καταραμένο χάρισμα του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στο 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη η Μάνη όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα.

Η παλλόμενη καρδιά μέσα στο βάζο και που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς, είναι δική της. . Όπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό έτσι και στο νέο κύκλο οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την ηρωίδα της Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετο της αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Διόλου τυχαίο είναι το στοιχείο της σκηνής  στο τρέιλερ της σειράς  στον Πύργο των Λασκαρέων καθώς θα υποδηλώνεται η  σχέση που είχε με την συγκεκριμένη οικογένεια, η ηρωίδα.

Σειρά εποχής, με νουάρ στοιχεία  είναι η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤΙ με τίτλο «Ξενοδοχείο» η οποία «πατά» στην επιτυχημένη ισπανική εκδοχή της διεθνούς σειράς «GrandHotel». Αυτή την περίοδο συμπληρώνεται το κάστ των ηθοποιών στη σειρά ώστε να προχωρήσει στην έναρξη γυρισμάτων.

Διαβάστε επίσης

Oι εργαζόμενοι της «Αυγής» διαψεύδουν Κασσελάκη: Δεν μας προτάθηκε να αναλάβουμε την εφημερίδα

Απεργία και «Στο Κόκκινο» ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της «Αυγής» – Συνεχίζει την κινητοποίηση η εφημερίδα

Επανήλθε η «κανονικότητα» στην κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 15:08