search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 08:29
MENU CLOSE

Ζητείται ανθρωπιά: Επί 10 λεπτά οδηγοί προσπερνούσαν το κορίτσι που ψυχοραγούσε στη λεωφόρο Αθηνών – Άφαντος ο οδηγός που την παρέσυρε

27.06.2024 20:02
LEWFOROS_ATHINWN
Screenshot Mega

Σοκάρουν τα πλάνα του από τη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου, που δείχνουν μία 17χρονη πεζή, να παρασύρεται από διερχόμενο Ι.Χ. που την εγκαταλείπει αιμόφυρτη στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου. Πιο σοκαριστικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι πέρα από τον οδηγό που συνέχισε ανενόχλητος την πορεία του είναι το γεγονός επί 10 λεπτά περαστικοί έβλεπαν το κορίτσι και το… προσπερνούσαν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του σοκαριστικού γεγονότος, το κορμί της ανήλικης εκτινάσσεται μερικά μέτρα μακριά στην άσφαλτο, με τον οδηγό να συνεχίζει ατάραχος την πορεία του και να μην επιστρέφει ποτέ να τη βοηθήσει, όπως ακριβώς συνέβη και με όλα τα υπόλοιπα οχήματα που πέρασαν από το σημείο.

Η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη

Μάλιστα ο πρώτος οδηγός που φαίνεται να σταματά λίγα λεπτά μετά (ένα Ι.Χ.) τελικά… κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό προσπερνά την 17χρονη και συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η τρομακτική αδιαφορία ολονών κράτησε για 10 ολόκληρα λεπτά.

Μονάχα ένας οδηγός αφού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Η παράσυρση της 17χρονης σημειώθηκε στις 05:18 και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε 28 λεπτά αργότερα, με την ανήλικη να ψυχορραγεί, αλλά να έχει σφυγμό.

Οι γιατροί προσπαθούν από το πρωί της Τετάρτης να κρατήσουν στη ζωή την ανήλικη, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο δράστης του τροχαίου αναζητείται ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Τι λέει ο τραυματίας αστυνομικός για τις μολότοφ -«Ένιωθα να καίγομαι»

Γραμματικό: Διατάχθηκε ποινική έρευνα για τα περιστατικά μαζικής δηλητηρίασης στην κατασκήνωση

Φωτιά στην Ύδρα: Ποινική δίωξη στους 8 από το Καζακστάν για τη φωτιά μετά το… φιάσκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 08:28