search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 11:56
MENU CLOSE

Σπέτσες: Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ και Κρις Τζένερ για διακοπές – Μαζί τους και ο Τζεφ Μπέζος με τη Λόρεν Σάντσεθ (Video)

27.06.2024 20:25
kardasian spetses 87- new

«Βούλιαξε» από διασημότητες το νησί των Σπετσών, καθώς εκεί βρέθηκε για διακοπές η Κιμ Καρντάσιαν με την οικογένειά της , το ζεύγος Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ και οι Κένταλ και Κρις Τζένερ.

Σε βίντεο, που παρουσίασε το «Πρωινό», φαίνεται ο Τζεφ Μπέζος μαζί με τη Λόρεν Σάντσεθ να βγαίνουν από ταβέρνα και πίσω τους να ακολουθούν η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ, αλλά και η Κένταλ Τζένερ με τον Bad Bunny.

Μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν έχουν έρθει και στο παρελθόν για διακοπές στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό ότι και αυτή την περίοδο, ή τουλάχιστον τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκαν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών.

Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ και Κρις Τζένερ δεν είχαν κάνει την οποιαδήποτε ανάρτηση που να μαρτυρά ότι κάνουν διακοπές στη χώρα μας. Και εξακολουθούν μέχρι αυτή την ώρα να μην έχουν ποστάρει τίποτα.

Αντίθετα, ήταν γνωστό ότι κάνουν διακοπές στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα οι Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ, οι οποίοι χαίρονται τις ομορφιές των ελληνικών νησιών με το υπερπολυτελές γιοτ τους.

Ένας από τους σταθμούς τους ήταν η Μύκονος, όπου εθεάθησαν να κάνουν βόλτα στα Ματογιάννια. Λίγες ημέρες μετά, το σκάφος του μεγιστάνα εθεάθη στη Σύμη, ενώ ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι στην Ψέριμο.

Σύμφωνα με το kalymnos-news, το πολυτελές σκάφος με το οποίο πραγματοποιεί την κρουαζιέρα του ο Μπέζος είχε αγκυροβολήσει μεταξύ Πλάτης και Παναγιάς Γραφιώτισσας Ψερίμου και έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στο γραφικό λιμανάκι της Ψερίμου. Μετά τη βόλτα τους στην παραλία, αναχώρησαν.

Διαβάστε επίσης:

Μπεν Άφλεκ: Τι του είπε ο παιδικός του φίλος Ματ Ντέιμον πριν τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ

Χριστίνα Παππά: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που δέχεται επίθεση για μια θέση πάρκινγκ στη Γλυφάδα

Έλτον Τζον: Το βίντεο που δημοσίευσε από την περσινή του συναυλία στο Γκλαστονμπερι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 11:56