search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:07
MENU CLOSE

«Σάλτο» τηλεθέασης για τον Σκάι λόγω τελικού «Survivor» – Πρώτο το Mega και την Τετάρτη

27.06.2024 18:20
mega

«Βράχος» η τηλεθέαση του Mega και χθες, μια μέρα κατά την οποία, ιδίως στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη, οι επιλογές ήταν και πολλές και ελκυστικές.

Ο Σκάι βρέθηκε στη δεύτερη θέση τηλεπροτιμήσεων χάρη στο τελικό επεισόδιο του «Survivor» που διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες.

Άλλοι δύο σταθμοί (ΑΝΤ1 και Alpha) κατάφεραν «ντουζ πουάν» στα μερίδια τους πλην όμως την διαφορά και την κατάταξη διαμόρφωσαν τα πρώτα δεκαδικά ψηφία.

Λίγο κάτω από το 9% διαμορφώθηκε το μερίδιο της ΕΡΤ1 την Τετάρτη καθώς ταυτόχρονα στην ΕΡΤ3 μεταδόθηκαν επίσης δύο ματς του Euro 2024 με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιρόφιλοι να μοιραστούν. Κάπως έτσι όμως η ΕΡΤ3 ξεπέρασε το Open σε απόδοση.

Εντωμεταξύ το μπασκετικό τουρνουά Ακρόπολις στην ΕΡΤ2 φαίνεται πως δεν είχε τύχη και η αναμέτρηση Μαυροβουνίου με Μπαχάμες αν και σε απευθείας μετάδοση, πέρασε μάλλον απαρατήρητη, όπως φαίνεται και από το μερίδιο του καναλιου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Όμιλος Κυριακού ανακοινώνει τη δημιουργία επενδυτικού fund για επενδύσεις στην Ελλάδα με 1 δισ. δολάρια από την QIA

ΣΚΑΪ: Η τηλεθέαση του «Survivor» πέρασε από τις «Συμπληγάδες» ελληνικών σειρών και Euro 2024

Βουλή TV: Η Αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:04