search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 03:51
MENU CLOSE

Ποιος υπουργός θα… πλήρωνε και εισιτήριο για την εκδήλωση που θα μιλήσουν Καραμανλής-Σαμαράς

27.06.2024 12:57
samaras_karamanlis_new

Παρότι η κυβέρνηση επιχειρεί να υποβαθμίσει (στο μέτρο του δυνατού) την κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών – του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά – σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσεία για την παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη, φαίνεται ότι υπάρχουν και στελέχη της που κυριολεκτικά… αδημονούν να ακούσουν τι έχουν να πουν.

Για παράδειγμα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν σαφέστατος και απολύτως ξεκάθαρος: «Προφανώς θα πάω στην εκδήλωσή τους, γιατί μου αρέσει η πολιτική», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Θα μιλήσουν ο Καραμανλής και ο Σαμαράς και θα έχω κάτι καλύτερο να κάνω; Θα πλήρωνα και εισιτήριο».

Πλέον αυτό που… πονοκεφαλιάζει την κυβέρνηση είναι πόσοι άλλοι υπουργοί και βουλευτές θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ά. Γεωργιάδη και θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, αλλά και τι «μήνυμα» θα στείλει η εκεί παρουσία τους. Κι αυτά, χωρίς καν να αναφερθεί κάποιος στο περιεχόμενο των ομιλιών Καραμανλή και Σαμαρά…

Διαβάστε επίσης

Νέο μήνυμα Δούκα – Χριστοδουλάκη: «Το αύριο είναι αργά. Πάμε τώρα!»

Κωνσταντινόπουλος προς την κυβέρνηση: Πάρτε πίσω την αύξηση του ΦΠΑ για τον σερβιριζόμενο καφέ

Κύμα γαλάζιων βουλευτών κατά της επανεκλογής Σακελλαροπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 01:05