search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:09
MENU CLOSE

Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μαριανός

27.06.2024 11:02
marianos-new

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ανδρέας Μαριανός έπειτα από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προφίλ του μέσα από τα social media, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός έφυγε «βασανισμένος» και ταλαιπωρημένος από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ο Ανδρέας Μαριανός δεν είναι δυστυχώς πια εδώ… Αντίο Ανδρέα… αγαπημένε φίλε και συνάδελφε.. φιλόσοφε ερευνητή της ζωής και της τέχνης… Έφυγες βασανισμένος από πολλά προβλήματα αλλά αγάπησες την τέχνη μας και την υπηρέτησες με αυταπάρνηση. Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 12.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου» έγραψε.

Ο Ανδρέας Ιούδας Μαριάνος ήταν ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Έγινε γνωστός στο κοινό, για τους ρόλους του στην ελληνική ταινία «Hardcore» του σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη, στην πρωτότυπη ταινία του Netflix «Beckett» που πρωταγωνίστησε δίπλα στον John David Washington, ενώ είχε κάνει και μια guest εμφάνιση στη διεθνή ταινία «Invisible World» του Manuel de Coco.

Ασχολήθηκε και με το θέατρο, έχοντας ρόλους σε παραστάσεις όπως οι: Αρχιμάστορας Σόλνες (2019), Το Βάρος του Σώματος (2019), 2 Ιστορίες Επιλεκτικής Μνήμης (2016), Σάλπιγγα του Αγγέλου (2017).

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Ληστεία με «λεία» 1500 ευρώ σε μίνι μάρκετ

Τροχαίο στο Ηράκλειο: ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο – Τραυματίστηκαν παππούς και εγγονός

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στον ΕΟΔΥ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:08