search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 10:36
MENU CLOSE

Ο Μωραΐτης επιτίθεται στους «87» και ο αδελφός του Κασσελάκη πλειοδοτεί

27.06.2024 22:57
kasselakis_0506_1460-820_NEW

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη συζήτηση για τις εξελίξεις τόσο στα οικονομικά του κόμματος όσο και στα media να κυριαρχεί στα social media.

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, γνωστός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη και δραστήριος χρήστης του Χ, αναφέρθηκε στο κείμενο των «87» οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια τον προβληματισμό τους για τις «διαιρετικές τακτικές, απολύσεις και στοχοποιήσεις στελεχών», τα «μαύρα» και τις προεδρικές βολές προς τη φρουρά Τσίπρα, ζήτησαν την σύγκληση των οργάνων και άφησαν αιχμές για το εκλογικό αποτέλεσμα, την κεντροαριστερά, το κλείσιμο της Αυγής και τη συλλογική λειτουργία στο κόμμα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «Το “πραξικόπημα του Συνεδρίου” απέτυχε. Τώρα έχουμε το “πραξικόπημα των με 87”. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Στην ανάρτησή του υπερθεματίζει ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος, ο οποίος απάντησε υπέρ των επιλογών του αδελφού του:

Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων

«87»: Θελουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κομματα άρα και το σωστό.

Την ίδια ώρα, ψήφισμα για τη… στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη έναντι των “87” διακινούν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, στην πρώτη της αντίδραση η Κουμουνδούρου για τους «87», λέει πως «όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές» ωστόσο, όπως λέει, «είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα».

Διαβάστε επίσης:

Επιπλέον μάθημα οικονομίας στην Α΄ Λυκείου προσθέτει το υπουργείο Παιδείας για τον «οικονομικό αναλφαβητισμό»

ΠΑΣΟΚ: Ο κύβος ερρίφθη – Εκλογές μέσα στο 2024 αποφάσισε ο Ανδρουλάκης

Τον Όθωνα Ηλιόπουλο θα προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης για πρόεδρο του ΔΣ του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 10:33