search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:02
MENU CLOSE

Νικόλ Κίντμαν: Έλαμψε μαζί με τη 15χρονη κόρη της στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga

27.06.2024 21:40
KIDMAN_KAI_KORH
Instagram

Η Νικόλ Κίντμαν και η 15χρονη κόρη της Σάντει Ρόουζ παρευρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν στην πολυαναμενόμηνη επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga και τράβηξαν τα βλέματα.

Ο οίκος παρουσίασε την 53η Couture Collection της κατά τη διάρκεια της έκθεσης φθινόπωρο/χειμώνα 2024-2025, με πολλές διασημότητες και αστέρες της A-List να παρευρίσκονται στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης της Νικόλ Κίντμαν, η οποία συνοδευόταν από την επί χρόνια φίλη της Ναόμι Γουότς.

Μάλιστα, οι δύο σταρ συνοδεύονταν από τις κόρες τους και οι τέσσερίς τους, παρέα, κάθησαν στην πρώτη σειρά, ποζάροντας για μερικές φωτογραφίες.

Η Νικόλ Κίντμαν και η 15χρονη κόρη της για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξαν total black outfits.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα μάξι μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί μαύρες γόβες και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Εντωμεταξύ, η κόρη της επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα, μαύρο καλσόν, ασορτί γόβες και μαύρα γυαλιά ηλίου όπως και η διάσημη μητέρα της.

Η οικογένεια της Νικόλ Κίντμαν προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν πραγματοποιεί συχνά εμφανίσεις. Ωστόσο αυτή τη φορά μητέρα και κόρη επέλεξαν να εμφανιστούν μαζί στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν, την 13χρονη Φέιθ Μάργκαρετ και την 15χρονη Σάντει Ρόουζ.

Η Ναόμι Γουότς και η κόρη της Κάι Σρέιμπερν παρακολούθησαν επίσης το σόου, ποζάροντας η μία δίπλα στην άλλη και απολαμβάνοντας μια διασκεδαστική στιγμή. Παρά το γεγονός ότι παρευρέθηκε σε κόκκινα χαλιά και αποκλειστικές εκδηλώσεις μόδας, η Νικόλ Κίντμαν έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους στην βίλα τους στο Τενεσί.

«Μου αρέσει να συμμετέχω σε κάτι όχι για τη δουλειά μου, ούτε για το ποια είμαι, τίποτα από όλα αυτά. Απλώς είμαι μια πολίτης αυτού του κόσμου. Και τα παιδιά μου λατρεύουν, όταν το κάνω αυτό», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Elle USA.

Το φθινόπωρο του 2018, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show και αποκάλυψε ότι οι κόρες της περνούσαν χρόνο στα γυρίσματα του Big Little Lies ενόψει της κυκλοφορίας της 2ης σεζόν.

«Ήταν κομπάρσοι στο Big Little Lies, αυτό είναι κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν», είπε η Κίντμαν. Τα δυο κορίτσια έχουν εμφανιστεί ως κομπάρσοι και σε άλλα γυρίσματα της μητέρας τους.

Σημειώνουμε πως η ίδια έχει ακόμα δύο υιοθετημένα παιδιά με τον Τομ Κρουζ, την 31χρονη Ιζαμπέλα και τον 29χρονο Κόνορ, ωστόσο η σταρ αποφεύγει να μιλά δημόσια για την σχέση που έχει μαζί τους.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και τα δύο της παιδιά έχουν ασπαστεί τη Σαϊεντολογία, όπως ο θετός πατέρας τους.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά: «Είμαι πολύ χαρούμενη στη προσωπική μου ζωή και περνάω πάρα πολύ όμορφα»

Κλέλια Ανδριολάτου για το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία: Είναι πολύ απαιτητικό

Σπέτσες: Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ και Κρις Τζένερ για διακοπές – Μαζί τους και ο Τζεφ Μπέζος με τη Λόρεν Σάντσεθ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:00