search
ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:30
MENU CLOSE

Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η 12άδα της Εθνικής μπάσκετ κόντρα σε Μπαχάμες

27.06.2024 18:40
giannis-new

Την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική μπάσκετ αυτό το καλοκαίρι θα κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο φιλικό με τις Μπαχάμες στο ΣΕΦ για το Τουρνουά Ακρόπολις.

Ο Greek Freak συμπεριλήφθηκε στην δωδεκάδα στο τελευταίο τεστ της ελληνικής ομάδας πριν το Προολυμπιακό Τουρνουά και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, εκτός έμειναν οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Η δωδεκάδα της Ελλάδας: Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Παπανικολάου, Γ. Αντετοκούνμπο, Κ. Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Στον αντίποδα, οι Μπαχάμες θα έχουν και πάλι στη δωδεκάδα τους τρεις ΝΒΑερ, τους ΝτιΆντρε Έιτον (Μπλέιζερς), Μπάντι Χιλντ (Σίξερς) και Έρικ Γκόρντον (Σανς).

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες δέκα μέρες του Φειδία Παναγιώτου στις Βρυξέλλες: «Το Ευρωκοινοβούλιο είναι φλώρικο, αλλά θα τα καταφέρω» (video)

Βρετανία: Σε μια εβδομάδα οι εκλογές – Προς ιστορική ήττα οδεύουν οι Τόριδες του Σούνακ

Αντιδράσεις στη Βρετανία για αθλητή που καταδικάστηκε για βιασμό ανήλικης και θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.07.2024 14:29