search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:30
MENU CLOSE

Μαρίνα Σάττι: Πλήθος κόσμου στη συναυλία της στην Τεχνόπολη – Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα της (Video)

27.06.2024 09:37
satti-new

Συναυλία στην Τεχνόπολη έδωσε χθες, Τετάρτη (26/6), η Μαρίνα Σάττι με την τραγουδίστρια να σταματά το πρόγραμμα προκειμένου να μοιραστεί με το κοινό της μια συγκινητική ανάμνηση.

Με αφορμή μνήμες που της «ξύπνησε» το μέρος, τραγουδίστρια έκανε μια αναφορά στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Όπως είπε, πέρυσι τέτοια εποχή και πάλι με αφορμή συναυλία που έκανε στην Τεχνόπολη, ήταν εκεί για να τη θαυμάσουν, ο πατέρας και η υπόλοιπη οικογένειά της. 

«Να πω κάτι είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και αδερφός μου σ’ αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Τελοσπάντων» είπε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο θάνατος του πατέρα της

Ο Αλί Οσμάν Σάττι έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 65 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει για τη Σουηδία λόγω Eurovision, η τραγουδίστρια έπειτα από μια έμμεση αναφορά που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4» στην απώλεια του πατέρα της.

«Να πω μόνο αυτό: Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο – ρεζίλι τέλος πάντων – όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό» είχε πει.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου: «Oι πιο σέξι γυναίκες είναι η Φουρέιρα και η Βανδή»

Κέιτι Πέρι: Εμφανίστηκε… τόπλες και με… γούνα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (Photos/ Video)

Ιφιγένεια Τζόλα: Πώς αντιμετώπισε το bullying και body shaming που δέχτηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.07.2024 20:29