search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 14:05
MENU CLOSE

Μαμουλάκης: Η προσπάθεια υποβάθμισης της παραλίγο σύγκρουσης των τρένων εντείνει τις ανησυχίες

27.06.2024 20:23
mamoulakis

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παραλίγο σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορική, η οποία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι λεπτομέρειες για την παραλίγο σύγκρουση δυο τρένων σε σιδηροδρομικό κόμβο όπου η τηλεδιοίκηση δεν λειτουργεί, φέρνουν στο νου μνήμες από το έγκλημα των Τεμπών. Η δε προσπάθεια υποβάθμισης του συμβάντος με σχετική ανακοίνωση – απάντηση του Ο.Σ.Ε., εντείνει τις ανησυχίες και δείχνει ότι, δυστυχώς, η τραγωδία του Φεβρουαρίου του 2023 δεν έχει σταθεί ικανή για να αντιληφθούν κάποιοι την σπουδαιότητα και την κρισιμότητα του ρόλου τους, που είναι να διασφαλίζουν ασφαλείς σιδηροδρομικές μεταφορές. Γι’ αυτό και σκοπεύουμε να φέρουμε και αυτό το συμβάν στη Βουλή, έτσι ώστε το αρμόδιο Υπουργείο να αναγκαστεί να δώσει απαντήσεις».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Ο κύβος ερρίφθη – Εκλογές μέσα στο 2024 αποφάσισε ο Ανδρουλάκης

Τον Όθωνα Ηλιόπουλο θα προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης για πρόεδρο του ΔΣ του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς

Ψήφισμα για τη… στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη διακινούν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 14:05