search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:36
MENU CLOSE

Καιρός-Μαρουσάκης: «Μίλησε» το διάγραμμα της αλήθειας – Επικίνδυνη μεταβολή το επόμενο διάστημα

27.06.2024 19:04
kairos-new

Για επικίνδυνη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες, με καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και ανέμους, έκανε λόγο ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει: «Επικίνδυνη μεταβολή του καιρού με το «διάγραμμα της αλήθειας».

Ψυχρότερες αέριες μάζες αναμένεται να κινηθούν τις επόμενες ημέρες από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα την επικράτηση του επικίνδυνου καιρού. 

Σύμφωνα με το «διάγραμμα της αλήθειας» όπως συνηθίζω να αποκαλώ τα πολλαπλά τρεξίματα των μοντέλων και που αποτυπώνεται στην πρώτη μας κάρτα, παρατηρείται μια έντονη υποχώρηση του υδραργύρου (περιοχή που σημειώνουμε με το βέλος) και η οποία έντονη υποχώρηση θα προκαλέσει με τη σειρά της επικίνδυνες καταιγίδες προς τα βόρεια (δεύτερη κάρτα), αλλά και επικίνδυνους ανέμους μέσα στο Αιγαίο αλλά και τα ανατολικά ηπειρωτικά (τρίτη κάρτα). 

Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα μας αφήσει με συνθήκες που απαιτούν την προσοχή όλων μας, ενώ με έντονες διακυμάνσεις φαίνεται ότι θα κυλήσουν και οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου για τις οποίες θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτησή μας».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία – Στη μάχη και εναέρια μέσα

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Βρέθηκε παθογόνος μικροοργανισμός (photo)

Χριστίνα Παππά: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που δέχεται επίθεση για μια θέση πάρκινγκ στη Γλυφάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:35