search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:01
MENU CLOSE

Κάνει θραύση στις πωλήσεις το κορίτσι του… «Hawk Tuah»: Κατάφερε να πουλήσει χιλιάδες καπέλα αξίας άνω των 65.000 δολαρίων

27.06.2024 21:43
Hawk Tuah 88-new

Εμπόρευμα αξίας άνω των 65.000 δολαρίων κατάφερε να πουλήσει το κορίτσι που έγινε viral ως «Hawk Tuah Girl», χάρη σε μια… πικάντικη συνέντευξη που έδωσε στον δρόμο.

Η Χέιλι Γουέλτς μοιράστηκε τις σκέψεις της «για το τι πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι για να τρελάνεις έναν άντρα» σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

@dmarloww Hawk Tuah Girl Original Video on YT #foryou #viral #hawktuah #reels #hawktuahgirl #funny #nashville #xybca #fypツ #trending #rizz #college #party #publicinterview #broadwaygirls #6thstreet ♬ original sound – DMarloww

Τώρα, πουλάει επώνυμα καπέλα μέσω της εταιρείας ένδυσης «Fathead Threads», με έδρα το Τενεσί, σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Η μάρκα έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 2.000 καπέλα «Hawk Tuah ’24», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Jason Poteete στο Rolling Stone.

Με 32,78 δολάρια ανά καπέλο -συν 50 δολάρια για μια εξαντλημένη, υπογεγραμμένη έκδοση- το συνολικό ποσό κέρδους ανέρχεται σε τουλάχιστον 65.000 δολάρια.

«Δεν έχει πάρει δεκάρα για το viral βίντεο»

«Φυσικά, δεν έχει πάρει δεκάρα από το πρώτο viral βίντεο που βγήκε» δήλωσε ο Poteete για τη Γουέλτς, την οποία, όπως ισχυρίστηκε, γνωρίζει εδώ και χρόνια.

«Κανείς δεν της ζήτησε άδεια, ούτε και εκείνη. Ήθελα, απλώς, να έχει κάποιο κέρδος από αυτή τη συμφωνία», είπε.

Η Γουέλτς είναι συγκλονισμένη από τη νεοαποκτηθείσα φήμη της και ζήτησε από τον Poteete να μην αποκαλύψει οποιαδήποτε προσωπική της πληροφορία ή να μην παρουσιάσει το πρόσωπό της στο εμπόρευμα, δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

«Οι μεγαλύτερες παραγγελίες μας είναι συνήθως 100 καπέλα, ίσως 150 έως 250 μπλουζάκια. Αυτό είναι πολύ έξω από τα συνηθισμένα για εμάς», δήλωσε ο Poteete. «Πρόκειται για ένα μικρό, οικογενειακό κατάστημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι σε ετοιμότητα».

Παράλληλα, αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιο είναι το ποσοστό των κερδών που λαμβάνει η κοπέλα που έγινε διάσημη.

Η Γουέλτς -η οποία αρχικά φημολογούνταν ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο με το United Talent Agency του Χόλιγουντ– εργάζεται επίσης για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος της διάσημης πλέον φράσης της, είπε.

«Υπάρχουν μερικοί τρελοί άνθρωποι στον κόσμο που την προσέγγισαν», λέει. «Είναι ίσως ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν ξέρω αν το έχει “αγκαλιάσει”», ανέφερε ο Jason Poteete.

Διαβάστε επίσης:

Πώς αυτοκτόνησε το πρώτο ρομπότ-δημοτικός υπάλληλος της Νότιας Κορέας – Θλίψη στο δημαρχείο: «Ήταν ένας από εμάς»

Πιέσεις στο Κογκρέσο από επιφανείς Ισραηλινούς να αποσύρει την πρόσκληση στον Νετανιάχου – «Θα ήταν τρομερό λάθος»

Ο Μπαρντελά αναζωπυρώνει την ανησυχία των αγορών με τη δέσμευση να ανακτήσει δισεκατομμύρια από την ΕΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 15:01