search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:46
MENU CLOSE

Υπόθεση Απόστολου Λύτρα: Αναβολή στη δίκη της πρώην συζύγου του για την «εισβολή» στο σπίτι της Πολυζωγοπούλου (video)

27.06.2024 12:00
lytras_1806_1920-1080_new

Αναβολή για τις 29 Νοεμβρίου πήρε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Οι κατηγορίες αφορούν στο περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, όταν η πρώην σύζυγος μαζί με συνεργάτη του δικηγόρου και την κόρη τους πήγαν να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.

Η δίκη αναβλήθηκε, μετά από αίτημα της μηνύτριας νυν συζύγου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία δεν έχει δυνατότητα να καταθέσει, καθώς είναι ακόμη ασθενής μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον δικηγόρο.

Αίτημα αναβολής είχε υποβάλει και η κατηγορουμένη πρώην σύζυγος, η οποία ήταν απούσα από το δικαστήριο.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν είναι “η κακιά η ώρα”, είναι έγκλημα»

Το βράδυ της Τετάρτης (26/6), βγήκε στη δημοσιότητα δήλωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, με την οποία χαρακτηρίζει ως «υστερόβουλη» τη συγνώμη του συζύγου της και επιπλέον δηλώνει πως η κακοποιητική συμπεριφορά «δεν είναι η κακιά η ώρα, είναι έγκλημα».

«Πληροφορήθηκα τη συγγνώμη του συζύγου μου και την αναγνώρισή του προς το πρόσωπό μου ως άξιας συζύγου και μητέρας, την οποία αντιλαμβάνομαι ως υστερόβουλη, καθώς η συμπεριφορά του μετά την πράξη και μέχρι σήμερα δεν εκδηλώνει ειλικρινή έκφραση μεταμέλειας. Ως μάχιμη δικηγόρος και ως θεσμικός συλλειτουργός της Δικαιοσύνης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο μοναδικός τρόπος δικαίωσής μου μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, την οποία υπηρετώ και σέβομαι. Ως εκ τούτου, για όλα τα ζητήματα που άπτονται της εν λόγω υπόθεσης απευθύνομαι στις αρμόδιες αρχές, με αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Folli Follie: Η οικογένεια Κουτσολιούτσου καταδικάστηκε σε πολυετείς καθείρξεις – Ποιες είναι οι ποινές

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών παρακολουθεί τον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστών στην υπόθεση Λύτρα

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο Κρήτης: Στο νοσοκομείο 33χρονη – Την χτύπησε ο σύζυγός της μπροστά στο παιδί τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 22:46