search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 21:45
MENU CLOSE

Γιώργος Μαζωνάκης για την αντιδικία με την αδερφή του – «Είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» (Video)

27.06.2024 13:17
mazonakis-aderfi-new

Για τη διαμάχη του με την αδερφή του μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες, με τον τραγουδιστή να επισημαίνει ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από αυτή που τα Μέσα γνωρίζουν μέχρι σήμερα.

«Το “καλά” είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης του τραγουδιστή στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου στο «Super Κατερίνα».

«Από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω»

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ακούμε τον τραγουδιστή να λέει πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια και πως έχει πολλά σχέδια για το μέλλον.

«Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. 15 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός» τόνισε.

Η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαζωνάκης γνωστοποίησε ότι πρόκειται να στείλει εξώδικο κατά της εταιρείας διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου, στοχοποιώντας «κοντινά του πρόσωπα που τον εκμεταλλεύτηκαν», με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του.

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αιχμές για τα κοντινά του άτομα που τον εκμεταλλεύτηκαν.

«Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» επισημαίνεται.

Σημειώνεται ότι η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια άτυπα η μάνατζερ του τραγουδιστή και αποτελούσε ένα από τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. 

Πλέον, η δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ τους αναμένεται σκληρή, με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής εναντίον της, μέσω του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, να είναι -καθώς φαίνεται- μόνο η αρχή σε μια πολυσύνθετη υπόθεση οικονομικής αντιδικίας, ανάμεσα σε δύο άλλοτε πολύ αγαπημένα αδέρφια.

Η αρχή της διαμάχης

Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια διέρρευσε στα media τον Μάιο με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη να κάνει, τότε, λόγο για «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του καλλιτέχνη, η οποία δεν κατονομάζεται, για «τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αδελφή του, η οποία ήταν παρούσα στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης, μέχρι και τη σεζόν του 2019. Από τη στιγμή, όμως, που ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» το 2021, βάζοντας μια καθημερινή μέρα, την Πέμπτη, στο πρόγραμμά του -κάτι που είχε ποικιλοτρόπως σχολιαστεί τότε- η αδελφή του δεν ξαναφάνηκε και το management του, πέρασε σε άλλα χέρια.

Διαβάστε επίσης:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.07.2024 21:45