search
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:27
MENU CLOSE

Επανήλθε η «κανονικότητα» στην κορυφή της τηλεθέασης

27.06.2024 19:41
pixabay

Δεν κατάφερε να κάνει «χατ τρικ», με μία έννοια, το «Ναυάγιο» στην υψηλότερη θέση τηλεοπροτιμήσεων. Την τρίτη ημέρα της βδομάδας πρώτη στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού ήταν η σειρά «Η γη της ελιάς», υποχρεώνοντας το «Ναυάγιο» να κατέβει στο αμέσως επόμενο σκαλοπάτι. Την τριάδα κορυφής συνδιαμόρφωσαν οι «Ψυχοκόρες».

Το σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, ματς του Euro 2024, Γεωργίας- Πορτογαλίας, με την απίθανη εξέλιξη (2-0), αποτέλεσε επιλογή 576.000 τηλεθεατών και πιθανόν να είχε και καλύτερη απόδοση, αλλά πάλι καλά δεδομένου του ευρύτερου ανταγωνισμού.

Ο «Σασμός» κρατήθηκε στη μέση της δεκάδας, οδεύοντας προς το φινάλε του και στην έκτη θέση μπόρεσε να πλασαριστεί το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Survivor». Εμφανή τα σημάδια κόπωσης του κοινού, από ένα πρόγραμμα τραβηγμένο από τα μαλλιά το οποίο εκτός των άλλων δεν είχε κάτι επιπλέον να προσφέρει ακόμα και σε επίπεδο ίντριγκας.

Στη δεκάδα κρατήθηκε το «Live news» αλλά και τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» και «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Διαβάστε επίσης:

«Σάλτο» τηλεθέασης για τον Σκάι λόγω τελικού «Survivor» – Πρώτο το Mega και την Τετάρτη

Βουλή TV: Η Αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Έρευνα Reuters για την εμπιστοσύνη στην ειδήσεις: Πιο χαμηλά και από την περίοδο κορύφωσης του κορωνοϊού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.06.2024 14:23