search
ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:20
MENU CLOSE

Έλτον Τζον: Το βίντεο που δημοσίευσε από την περσινή του συναυλία στο Γκλαστονμπερι (Video)

27.06.2024 13:48
elton-john-new

Λίγες ώρες προτού ο Σερ Έλτον Τζον ανέβει στη σκηνή του Γκλάστονμπερι 2023, είπε στον ιδρυτή του Φεστιβάλ, Μάικλ Ίβις, ότι το θεωρεί «ευτυχή συγκυρία», καθώς η συναυλία ήταν στο πλαίσιο της τελευταίας του περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε πλάνα από τα παρασκήνια έναν χρόνο μετά από «μια από τις πιο ιδιαίτερες συναυλίες της ζωής του».

Πριν από τη συναυλία του στις 25 Ιουνίου πέρυσι, ο Έλτον Τζον εμφανίζεται στα στιγμιότυπα να χαιρετά τον Μάικλ Ίβις στο αγρόκτημα Γουόρθι, στο Σόμερσετ, στη νοτιοδυτική Αγγλία, όπου συγκεντρώνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες λάτρεις της μουσικής.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ» λέει ο Έλτον Τζον.

«Νομίζω ότι είναι ευτυχής συγκυρία που βρίσκομαι εδώ γιατί είναι η τελευταία παράσταση που θα δώσω ποτέ πιθανώς στη Βρετανία και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα και εσύ είσαι καταπληκτικός» προσθέτει.

«Όλοι οι συνεργάτες μου είπαν ότι αυτό είναι τόσο υπέροχο» τονίζει ο τραγουδιστής.

Ο Μάικλ Ίβις του απαντά: «Το περιμέναμε χρόνια για αυτό» και ο Σερ Έλτον Τζον του φιλά τα χέρια.

Η συναυλία ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Road».

Το βίντεο στο YouTube με λεζάντα «The Road To Glastonbury 2023» περιελαμβάνει κοντινό πλάνο από το καμαρίνι του Σερ Έλτον Τζον που δείχνει την γκαρνταρόμπα του για τη συναυλία και μια τούρτα της κεντρικής σκηνής του Φεστιβάλ, Pyramid Stage στολισμένη με ένα διαστημικό πύραυλο και το πιάνο του.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο τραγουδιστής ερμήνευσε τραγούδια του, μεταξύ άλλων, με τους Μπράντον Φλάουερς των The Killers, Τζέικομπ Λασκ των Gabriels και τον Στίβεν Σάντσεζ.

«Δεν μπορείς να είσαι σε μια θέση σαν τη δική μου και να μην ανταποδίδεις» αναφέρει ο Έλτον Τζον στο βίντεο.

«Στόχος μου είναι η προώθηση νέων καλλιτεχνών, η μετάδοση του μηνύματος, η ενθάρρυνση των ανθρώπων που έχουν πραγματικό ταλέντο να είναι ο εαυτός τους, να είμαι εκεί για αυτούς, να τους τηλεφωνώ, αυτό είναι το ανταπόδοση, οι νέοι κρατούν το μέλλον.

Η μουσική θεραπεύει και η μουσική δίνει χαρά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φέρνω τους ανθρώπους κοντά με τη μουσική μου» υπογραμμίζει ο Σερ Έλτον Τζον.

Το βίντεο γυρίστηκε μια εβδομάδα πριν από τη συναυλία στο Γκλάστονμπερι και σε αυτό ο τραγουδιστής εμφανίζεται να κάνει πρόβες και να εξηγεί γιατί επέλεξε διαφορετικά τραγούδια από τις άλλες συναυλίες της περιοδείας.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαζωνάκης για την αντιδικία με την αδερφή του – «Είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» (Video)

Μέριλιν Μονρόε: Ιστορικό μνημείο χαρακτηρίστηκε το τελευταίο σπίτι της (Photos)

Συγκλονίζει η Πάρις Χίλτον: Με κακοποίησαν σεξουαλικά σε ιδρύματα, μου έδιναν με το ζόρι χάπια – Η κατάθεσή της στο Κογκρέσο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.07.2024 13:19